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Livre de boucherie volaille, lapin, agneau, chèvre et porc

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Numéro de l'objet eBay :404952880295
Dernière mise à jour : juin 04, 2024 10:47:58 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Entièrement neuf: Un livre neuf, non lu, non utilisé et en parfait état, sans aucune page manquante ...
Author
Adam Danforth
Book Title
Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat and Pork
Language
English
Item Height
1
Item Length
10.750
Item Width
8.500
Origin
United States
ISBN
9781612121826

Description de l'objet du vendeur

Lehman's

Lehman's

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    Achat vérifié : OuiÉtat : NeufVendu par : goodwill-wi-books

  • Happy Butchering!

    Yes, females do still butcher on the farm and I’m one of them! I purchased this book to teach my grandchildren the art of butchering. It was everything I expected and more. From safety in meat handling to packaging, this book covers butchering from head to tail. I would definitely recommend this book to anyone wanting to learn to butcher, especially on the farm and specifically if you want to learn specific cuts of meats.

    Achat vérifié : OuiÉtat : NeufVendu par : grandeagleretail

  • Solid info, great paperback copy, top notch all the way through

    Comprehensive knowledge of the entire process including anatomy, highly recommend it for amateurs in need of a good foundation.

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : senecalakemist

  • easy read

    easy read great for the average person who want to learn butchering

    Achat vérifié : OuiÉtat : NeufVendu par : selectsky

  • go to guide for processing your own meat

    everything you need to process meat. a go to guide for the beginner to process and cut your own meat with full photo's and helpfull hints