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Becoming a Chef: With Recipes and Reflections from America's Leading Chefs by ,

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Bon
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Numéro de l'objet eBay :404764743071
Dernière mise à jour : mai 05, 2024 15:13:02 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

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Bon
Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, par exemple des éraflures, mais aucun trou ni aucune déchirure. Dans le cas des livres à reliure, la jaquette peut ne pas être incluse. La reliure présente des traces d'usure minimes. La plupart des pages ne sont pas endommagées et les plis, les déchirures, les passages soulignés ou surlignés et les inscriptions en marge sont minimes. Il n'y a aucune page manquante. Afficher toutes les définitions d'état(s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet)
Remarques du vendeur
“This is a used book in good condition and may show some signs of use or wear .”
ISBN
9780471285717
Book Title
Becoming a Chef : with Recipes and Reflections from America's Leading Chefs
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
9.3 in
Publication Year
1995
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Andrew Dornenburg, Karen Page
Genre
Cooking, Business & Economics
Topic
Industries / Food Industry, Methods / Professional
Item Weight
24.6 Oz
Item Width
7.3 in
Number of Pages
352 Pages

À propos de ce produit

Product Information

Dornenburg and 60 leading chefs take you on a trip - to first jobs, mentors, successes and setbacks. Includes what you need to know about education in formal cooking schools and apprenticeships- also options for chefs both in and out of the kitchen

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471285714
ISBN-13
9780471285717
eBay Product ID (ePID)
801185

Product Key Features

Book Title
Becoming a Chef : with Recipes and Reflections from America's Leading Chefs
Number of Pages
352 Pages
Language
English
Publication Year
1995
Topic
Industries / Food Industry, Methods / Professional
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Business & Economics
Author
Andrew Dornenburg, Karen Page
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
24.6 Oz
Item Length
9.3 in
Item Width
7.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
20
Lccn
94-047316
Dewey Decimal
647.95/023/73
Table of Content
Chefs: Yesterday and Today. Early Influences: Discovering a Passion for Food. Cooking Schools: Learning in the Classroom. Apprenticing: Learning in the Kitchen. Getting In: Starting at the Bottom. Developing as a Cook: The Next Level. The Business of Cooking: Operating and Running a Restaurant. Travel, Eating, and Reading: Learning Something New Every Day. Persevering in the Face of Reality: Through Bad Times and Good. What2s Next?: The Chef as Alchemist. Appendices. Index.
Copyright Date
1995

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Once Upon a Time Books Inc

Once Upon a Time Books Inc

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