Vous en avez un à vendre?

Introduction à la fabrication de pain sans pétrissage par lots (pour restaurants, ventes de pâtisseries, F

État :
Entièrement neuf
3 disponibles
Prix :
19,26 $US
Environ26,40 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
Sans frais Economy Shipping. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Fairfield, Ohio, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le ven. 14 juin et le mer. 26 juin à 43230
Les dates de livraison approximatives – s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet tiennent compte du délai de manutention du vendeur, du code postal de l'expéditeur, du code postal du destinataire et de l'heure de l'acceptation et dépendent du service d'expédition sélectionné et de la réception du paiementréception du paiement - s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :395267611447

Caractéristiques de l'objet

État
Entièrement neuf: Un livre neuf, non lu, non utilisé et en parfait état, sans aucune page manquante ...
ISBN-13
9781500973438
Type
Does not apply
ISBN
9781500973438
Book Title
Introduction to Making No-Knead Bread in Batches (for Restaurants, Bake Sales, Family Reunions and Other Special Occasions) (B&W Version) : From the Kitchen of Artisan Bread with Steve
Item Length
10in
Publisher
CreateSpace
Publication Year
2014
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
0.1in
Author
Steve Gamelin
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Bread
Item Width
7in
Item Weight
4.7 Oz
Number of Pages
42 Pages

À propos de ce produit

Product Information

No equipment... no problem. You can make a batch of artisan quality bread with a spatula and a bucket. To make it even easier... I designed the recipe around a 5 lb bag of flour so that I wouldn't have to do a lot of measuring... then I took a large pitcher and marked 60 oz on the side which makes measuring water fast and convenient. It couldn't be any easier than this.This cookbook is specifically designed for those individuals who would like to use the no-knead method to make bread, baguettes, dinner rolls, etc. in batches. The technique is ideally suited for small restaurant, bakes sales, family reunions, and other special occasions for which it would be advantageous to make bakery quality bread in volume.The traditional no-knead recipe was designed to baking bread in a preheated Dutch oven with a lid to capture steam for crust development, but who wants to buy and preheat 5 Dutch ovens. This cookbook uses the recipes and techniques developed when I wrote, "Introduction to Baking No-Knead Bread in Bread Pans", because when you bake in the open oven... there are different dynamics.This cookbook includes... The 3 Steps to Making Bread Dough, The Basic Steps to Baking Bread, Ingredients, Technique & Tips, Equipment & Bakeware, Country White Bread (Batch Technique & Recipe in Detail), Country White (5 standard loaves), American Baguettes (16 baguettes), Rosemary Bread (16 demi loaves), Multigrain Country White (12 half loaves), Beer Bread (12 demi loaves), Honey Oatmeal (12 demi loaves), Honey Whole Wheat (6 oval loaves), Caraway Rye Bread (5 standard loaves), Mediterranean Olive (8 long loaves), Dinner Rolls (36 rolls), and Sandwich Rolls (8 large & 16 small rolls).Thanks - Steve

Product Identifiers

Publisher
CreateSpace
ISBN-10
1500973432
ISBN-13
9781500973438
eBay Product ID (ePID)
221948029

Product Key Features

Book Title
Introduction to Making No-Knead Bread in Batches (for Restaurants, Bake Sales, Family Reunions and Other Special Occasions) (B&W Version) : From the Kitchen of Artisan Bread with Steve
Author
Steve Gamelin
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Bread
Publication Year
2014
Genre
Cooking
Number of Pages
42 Pages

Dimensions

Item Length
10in
Item Height
0.1in
Item Width
7in
Item Weight
4.7 Oz

Additional Product Features

Target Audience
Trade

Description de l'objet du vendeur

grandeagleretail

grandeagleretail

98,2% d'évaluations positives
2,7M objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
4.9
Communication
4.9

Évaluations comme vendeur (1 023 927)

b***0 (71)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Fast shipping. Great shape!
m***i (331)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Great Ebayer, excellent contact, good & fast shipping & delivery! Recommended 100%
e***i (383)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
As far as shipping and everything in the sellers end, everything was to be expected. The book itself is completely worthless. It’s a complete waste of money. It tells you what to do, but doesn’t explain how to do it. There’s no DIY projects. No explanation that is even remotely helpful. It says things like, collect water, get food, build a fire, you need shelter, but never tells you any helpful ways to do these things. Burning the book to stay warm is the only useful thing about the book.

Évaluations et avis sur le produit

5.0
1 évaluations du produit
  • 1 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • Love this procedure in Breadmaking!

    Great technique

    Achat vérifié : OuiÉtat : NeufVendu par : prepbooks