Vous en avez un à vendre?

Introduction à la science alimentaire pour les enfants !: Un cahier d'exercices de cuisine (Comestible Knowled

État :
Très bon
Prix :
24,81 $US
Environ33,91 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Livraison :
Variable
Renvois :
Renvoi sous 60jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :335331053162
Dernière mise à jour : mai 24, 2024 22:31:56 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon: Un livre qui n’a pas l’air neuf et qui a été lu, mais qui est en excellent état. La ...
Book Title
Introduction to Food Science for Kids!: A Kitchen-Based Workbook
ISBN
9781948515092
Publication Year
2020
Type
Study Guide
Format
Trade Paperback
Language
English
Publication Name
Introduction to Food Science for Kids!
Author
Dale w. Cox
Publisher
Beakers & Bricks, LLC

À propos de ce produit

Product Information

Based on the popular workbooks for older children, Introduction to Food Science for Kids is intended for ages 6-10, introducing food science concepts in a fun and engaging manner, teaching through kitchen-based experiments. Food Science is a discipline that's not well known, but the evidence of it is all around us, from our kitchens to our grocery stores to our favorite restaurants. Written by Dale Cox (B.S., M.S. Food Science with 23 years' experience in the industry), the Edible Knowledge(R) brand of workbooks are designed to be used in a "home lab" (the kitchen) by homeschoolers and anyone else with a desire to learn the science behind the food we eat. Each workbook contains food science theory along with exciting and challenging experiments. While the other books in the series are designed for ages 10 and up, Introduction to Food Science For Kids is written for children as young as 6. The book contains 15 sections with fun experiments including Soft and Fresh to Stale and Old: Bread, Plus Egg Men Attack , Fun with Cows and Whipping Cream , Gluey, Gooey Gluten...in our Food?, Cream That's Icey and Smooth...And Lumpy? , and many more. It is our hope at Beakers & Bricks that you will thoroughly enjoy learning about food science... Knowledge that is truly Edible

Product Identifiers

Publisher
Beakers & Bricks, LLC
ISBN-10
1948515091
ISBN-13
9781948515092
eBay Product ID (ePID)
25038493266

Product Key Features

Author
Dale w. Cox
Publication Name
Introduction to Food Science for Kids!
Format
Trade Paperback
Language
English
Publication Year
2020
Type
Study Guide

Additional Product Features

Designed by
Edelstein, Glen
Illustrated by
Cox, Leanne
Copyright Date
2020
Target Audience
Elementary/High School
Educational Level
High School, Elementary School
Topic
General
Illustrated
Yes
Genre
Education, Science

Description de l'objet du vendeur

hpb-inc

hpb-inc

98,6% d'évaluations positives
117K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (37 826)

e***s (317)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
As described, shipped on time. Will buy again.
n***o (749)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Awesome thanks new
1***s (776)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Looks great. Thank you

Évaluations et avis sur le produit

Aucune évaluation ni aucun avis jusqu'à maintenant.
Soyez le premier à rédiger un avis.