Photo 1 sur 1
Un cours complet en mise en conserve et procédés connexes, Featherston.=
État :
3 disponibles
Expédition :
Lieu : NY, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le ven. 7 juin et le ven. 14 juin à 43230
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
Magasinez en toute confiance
Informations sur le vendeur
- 98% d'évaluations positives
Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :333425624089
Dernière mise à jour : mai 09, 2024 06:13:25 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- PublishedOn
- 2015-10-01
- ISBN
- 9780857096791
- EAN
- 9780857096791
- Publication Year
- 2015
- Series
- Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition Ser.
- Type
- Textbook
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Publication Name
- Complete Course in Canning and Related Processes : Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products
- Item Length
- 9in
- Publisher
- Elsevier Science & Technology
- Item Width
- 6in
- Number of Pages
- 534 Pages
À propos de ce produit
Product Information
A Complete Course in Canning and Related Processes: Volume 3, Processing Procedures for Canned Food Products, Fourteenth Edition provides a complete course in canning and is an essential guide to canning and related processes. Professionals and students in the canning industry have benefited from successive editions of the book for over 100 years. This major new edition continues that reputation, with extensively revised and expanded coverage. The book's three-title set is designed to cover all planning, processing, storage, and quality control phases undertaken by the canning industry in a detailed, yet accessible fashion. Major changes for the new edition include new chapters on regulation and labeling that contrast the situation in different regions worldwide, updated information on containers for canned foods, and new information on validation and optimization of canning processes, among many other topics.
Product Identifiers
Publisher
Elsevier Science & Technology
ISBN-10
0857096796
ISBN-13
9780857096791
eBay Product ID (ePID)
212629081
Product Key Features
Publication Name
Complete Course in Canning and Related Processes : Volume 3 Processing Procedures for Canned Food Products
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2015
Series
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition Ser.
Type
Textbook
Number of Pages
534 Pages
Dimensions
Item Length
9in
Item Width
6in
Additional Product Features
Series Volume Number
3
Lc Classification Number
Tp371.3
Edition Number
14
Reviews
"This major new edition continues the esteemed reputation of the title, with extensively revised and expanded coverage. The book remains a key technical reference for R&D managers within the food industry, product researchers and academics alike." --FST Magazine, A Complete Course in Canning and Related Processes, Volume 3
Table of Content
Part One: Fruit, vegetables and pulses 1. Canning of Vegetables 2. Canning of Fruit 3. Canning of Juices, Fruit Drinks and Water 4. Canning with Pulses and Pasta 5. Canned Tomato Products Part Two: Meat, fish and milk 6. Canning of Fish and Seafood 7. Canning of Meat and Poultry 8. Canning of Milk Products Part Three: Canning of Preserves and Pickles 9. Jams, Jellies and Related Products 10. Canning of Pickled Products 11. Mayonnaise and Salad Dressing Products 12. Packing Dry or Reduced Water Activity Products Part Four: Canning of Composite Products 13. Canning of Soup 14. Manufacture of Canned Baby Foods 15. Canning of Salads
Copyright Date
2016
Topic
Food Science, Methods / Canning & Preserving
Dewey Decimal
664.0282
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Description de l'objet du vendeur
Informations sur le vendeur professionnel
Numéro de TVA :
- GB 724498118
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :333425624089
Dernière mise à jour : mai 09, 2024 06:13:25 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Expédition et manutention
Lieu où se trouve l'objet :
NY, États-Unis
Expédition :
Monde entier
Lieux exclus :
Afrique du Sud, Arabie saoudite, Bahreïn, Barbade, Brésil, Bulgarie, Chypre, Guadeloupe, Guyane française, Indonésie, Irak, Irlande, Israël, Jordanie, Koweït, Liban, Libye, Martinique, Nouvelle-Calédonie, Oman, Polynésie française, Porto Rico, Qatar, Royaume-Uni, Russie, Réunion, Slovénie, Turquie, Ukraine, Venezuela, Émirats arabes unis, Île Maurice
Expédition et manutention | Chaque objet supplémentaire | À | Service | Livraison*Voir les remarques sur la livraison |
---|---|---|---|---|
Expédition sans frais | Sans frais | États-Unis | Expédition au tarif économique (USPS Media MailTM) | Livraison prévue entre le ven. 7 juin et le ven. 14 juin à 43230 |
Délai de manutention |
---|
Expédition dans les 10 jours ouvrables après réception du paiement. |
Taxes |
---|
Des taxes peuvent s'appliquer à la conclusion de la transaction. En savoir plusEn savoir plus au sujet du paiement de taxes sur les achats eBay. |
Taxe de vente pour cet objet (333425624089)
Taxe de vente pour cet objet (333425624089)
Le vendeur facture une taxe de vente pour les États suivants :
État | Taux de la taxe de vente |
---|
Modalités de renvoi
Après réception de l'objet, contactez le vendeur dans un délai de | Mode de remboursement |
---|---|
30 jours | Remboursement |
Les frais d'expédition du renvoi sont à la charge de l'acheteur.
Détails du paiement
Modes de paiement
Catégories populaires de cette Boutique
Évaluations comme vendeur (512 898)
a***a (27)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Exactly what I ordered!
d***d (818)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Awesome seller!!
i***i- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
As described and arrived on time!