Vous en avez un à vendre?

La cuisine japonaise : 250 recettes dans un esprit traditionnel par Hiroko Shimbo pb

État :
Bon
Prix :
2,10 $US
Environ2,88 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
5,99 $US (environ 8,21 $C) Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Nevada City, California, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le mer. 12 juin et le lun. 17 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :325530193220

Caractéristiques de l'objet

État
Bon: Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, ...
ISBN
9781558321779
Book Title
Japanese Kitchen : 250 Recipes in a Traditional Spirit
Item Length
9.1in
Publisher
Harvard Common Press
Publication Year
2000
Format
Trade Paperback
Language
English
Item Height
1.4in
Author
Hiroko Shimbo
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / Japanese
Item Width
7.2in
Item Weight
30.5 Oz
Number of Pages
528 Pages

À propos de ce produit

Product Information

In this comprehensive IACP Award-nominated cookbook, Hiroko Shimbo gently and authoritatively demystifies Japanese cuisine for Western cooks. In Part One, Shimbo offers up an extended cooking-school lesson in Japanese ingredients, cooking methods, and implements, with ample advice on easy-to-find substitute ingredients and shortcut techniques. This first part also has all the basic recipes for sauces, stocks, dressings, and relishes, plus time-tested secrets of rice and noodle cookery, all of which give readers the skills to improvise and create their own Japanese meals. In Part Two, Shimbo serves up a stunning feast of Japanese dishes, from updated classics of the traditional repertoire to her own delectable creations. Here are scrumptious appetizers like Tempura Pancakes and Salmon and Vegetables in a Sweet Vinegar Marinade, clear and delicate miso soups, hearty yet refined chicken, duck, and meat entrées, delicious fish and shellfish preparations, and lots of Japan's famous sushi, rice-bowl, and noodle-bowl dishes. A chapter on the fine art of Japanese desserts rounds out the banquet. This is an indispensable book for both aficionados and home cooks eager to learn more about Japanese cuisine.

Product Identifiers

Publisher
Harvard Common Press
ISBN-10
1558321772
ISBN-13
9781558321779
eBay Product ID (ePID)
1744513

Product Key Features

Book Title
Japanese Kitchen : 250 Recipes in a Traditional Spirit
Author
Hiroko Shimbo
Format
Trade Paperback
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / General, Regional & Ethnic / Japanese
Publication Year
2000
Genre
Cooking
Number of Pages
528 Pages

Dimensions

Item Length
9.1in
Item Height
1.4in
Item Width
7.2in
Item Weight
30.5 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx724.5.J3s5192 2000
Copyright Date
2000
Lccn
00-033505
Dewey Decimal
641.5952
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

Nick's Knacks and Books

Nick's Knacks and Books

99,7% d'évaluations positives
85K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
4.9
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (45 081)

v***l (1018)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Great seller. Thank you!
u***j (1000)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Accurate description, quick response, well packed, easy to deal with
a***g (241)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Book arrived promptly and in almost Excellent condition. Accurate description in listing. Thanks

Évaluations et avis sur le produit

4.5
2 évaluations du produit
  • 1 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 1 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • History&Food

    A very good cookbook with the history and origins of the food/recipes explained. I just wish there was better organization of dishes. In my opinion, this does not detract one bit from amazingly delicious dishes I have made. If you enjoy Japanese cuisine, you will enjoy this book!

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : books-squared

  • great book

    Great condition

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : thrift.books