Vous en avez un à vendre?

Cuisiner à la main par Bertolli, Paul [Couverture rigide]

État :
Entièrement neuf
5 disponibles / 2 vendus
Prix :
31,01 $US
Environ42,46 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
Sans frais Economy Shipping. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Glendale Heights, Illinois, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le jeu. 27 juin et le mar. 2 juil. à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :305344533158
Dernière mise à jour : mai 15, 2024 08:51:54 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Entièrement neuf: Un livre neuf, non lu, non utilisé et en parfait état, sans aucune page manquante ...
ISBN
9780609608937
Book Title
Cooking by Hand : a Cookbook
Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
Item Length
10.3 in
Publication Year
2003
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Paul Bertolli
Genre
Cooking
Topic
Methods / General, General, Regional & Ethnic / Italian, Essays & Narratives
Item Weight
33.9 Oz
Item Width
8.3 in
Number of Pages
288 Pages

À propos de ce produit

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
0609608932
ISBN-13
9780609608937
eBay Product ID (ePID)
2406388

Product Key Features

Book Title
Cooking by Hand : a Cookbook
Number of Pages
288 Pages
Language
English
Topic
Methods / General, General, Regional & Ethnic / Italian, Essays & Narratives
Publication Year
2003
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Paul Bertolli
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
33.9 Oz
Item Length
10.3 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2002-152290
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.5
Synopsis
One of the most respected chefs in the country, Paul Bertolli earns glowing praise for the food at California's renowned Oliveto restaurant. Now he shares his most personal thoughts about cooking in his long-awaited book, Cooking by Hand . In this groundbreaking collection of essays and recipes, Bertolli evocatively explores the philosophy behind the food that Molly O'Neill of the New York Times described as "deceptively simple, with favors clean, deep, and layered more profusely than a mille-feuille." From "Twelve Ways of Looking at Tomatoes" to Italian salumi in "The Whole Hog," Bertolli explores his favorite foods with the vividness of a natural writer and the instincts of a superlative chef. Scattered throughout are more than 140 recipes remarkable for their clarity, simplicity, and seductive appeal, from Salad of Bitter Greens, Walnuts, Tesa, and Parmigiano and Chilled Shellfish with Salsa Verde to Short Ribs Agrodolce and Tagliolini Pasta with Crab. Unforgettable desserts, such as Semifreddo of Peaches and Mascarpone and Hazelnut Meringata with Chocolate and Espresso Sauce, round out a collection that's destined to become required reading for any food lover. Rich with the remarkable food memories that inspire him, from the taste of ripe Santa Rosa plums and the aroma of dried porcini mushrooms in his mother's ragu to eating grilled bistecca alla Fiorentina on a foggy late autumn day in Chianti, Cooking by Hand will ignite a passion within you to become more creatively involved in the food you cook., One of the most respected chefs in the country, Paul Bertolli earns glowing praise for the food at California's renowned Oliveto restaurant. Now he shares his most personal thoughts about cooking in his long-awaited book, Cooking by Hand . In this groundbreaking collection of essays and recipes, Bertolli evocatively explores the philosophy behind the food that Molly O'Neill of the New York Times described as "deceptively simple, with] favors clean, deep, and layered more profusely than a mille-feuille." From "Twelve Ways of Looking at Tomatoes" to Italian salumi in "The Whole Hog," Bertolli explores his favorite foods with the vividness of a natural writer and the instincts of a superlative chef. Scattered throughout are more than 140 recipes remarkable for their clarity, simplicity, and seductive appeal, from Salad of Bitter Greens, Walnuts, Tesa, and Parmigiano and Chilled Shellfish with Salsa Verde to Short Ribs Agrodolce and Tagliolini Pasta with Crab. Unforgettable desserts, such as Semifreddo of Peaches and Mascarpone and Hazelnut Meringata with Chocolate and Espresso Sauce, round out a collection that's destined to become required reading for any food lover. Rich with the remarkable food memories that inspire him, from the taste of ripe Santa Rosa plums and the aroma of dried porcini mushrooms in his mother's ragu to eating grilled bistecca alla Fiorentina on a foggy late autumn day in Chianti, Cooking by Hand will ignite a passion within you to become more creatively involved in the food you cook.
LC Classification Number
TX651.B475 2003
ebay_catalog_id
4
Copyright Date
2003

Description de l'objet du vendeur

Booksxpress

Booksxpress

97,5% d'évaluations positives
17K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
4.9

Évaluations comme vendeur (4 501)

1***2 (1385)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Amazingly fast shipping of an expertly packaged, as described book! Thank you!
Afficher toutes les évaluations

Évaluations et avis sur le produit

5.0
3 évaluations du produit
  • 3 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • gets right to the point

    good book, exactly what I expected.

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : retireeslibrary