Vous en avez un à vendre?

Pâtisserie japonaise explorant la belle et délicieuse fusion de l'Est rencontre avec

État :
Très bon
Prix :
14,75 $US
Environ20,11 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
4,87 $US (environ 6,64 $C) Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Ravensdale, Washington, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le lun. 3 juin et le ven. 7 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :296392370320
Dernière mise à jour : mai 07, 2024 10:26:22 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon: Un livre qui n’a pas l’air neuf et qui a été lu, mais qui est en excellent état. La ...
Signed
No
Book Series
na
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Original Language
English
Intended Audience
Adults
Inscribed
No
Edition
First Edition
Vintage
No
Personalize
No
Type
cookbook
Literary Movement
na
Era
2010s
Illustrator
Mowie Kay
Personalized
No
Features
Illustrated
Country/Region of Manufacture
China
ISBN
9781849758109
Book Title
Japanese Patisserie : Exploring the Beautiful and Delicious Fusion of East Meets West
Item Length
9.2in
Publisher
Ryland Peters & Small
Publication Year
2017
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.7in
Author
James Campbell
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Cakes, Regional & Ethnic / Japanese, Courses & Dishes / Desserts, Regional & Ethnic / Asian
Item Width
7.5in
Item Weight
25.7 Oz
Number of Pages
176 Pages

À propos de ce produit

Product Information

Stunning recipes for patisserie, desserts and savories with a contemporary Japanese twist. This elegant collection is aimed at the confident home-cook who has an interest in using ingredients such as yuzu, sesame, miso, and matcha. Stunning recipes for patisserie, desserts and savories with a contemporary Japanese twist. This elegant collection is aimed at the confident home-cook who has an interest in using ingredients such as yuzu, sesame, miso, and matcha. The concept of fusion in food can be magical--when cuisines and cultures collide, combining flavors, ingredients, and methods from around the world creates new classics, the best of which become staples in our everyday lives. Trends like Japanese Matcha in our lattes, Korean kimchi in our burgers and Thai Sriracha hot sauce on--well everything--prove that our love-in with Asian cuisine is thriving. Tokyo is now considered a food-forward city, currently boasting 15 three Michelin-starred restaurants (compared to France's 10). Over the past 20 years there has been a surge in celebrated French patisserie chefs moving to Japan to open fine patisseries. The art of French patisserie appeals very much to the Japanese culture--both share values of beauty, precision, and care within cooking. This book features 60 recipes, from reinvented classics to stunning Patisserie creations made achievable to the home-cook. The chapters will be broken into Small Cakes & Individual Patisserie, which will include Lemon & Yuzu Éclairs. Sweet Tarts will offer delights such as Miso Butterscotch Tarts and the Large Cakes & Gateaux section offers celebration cakes like a Matcha & Pistachio Opera. In the Desserts section find dinner party classics with Japanese twists such as White Sesame & Adzuki Cheesecake. The Cookies & Confectionery chapter is full of fun treats like Sesame Peanut Butter Cookies and a Green Tea chocolate candy bar. To finish, some mouth-watering savory recipes such as Panko Donuts stuffed with Pork Katsu. A flavor matrix will helpfully map key characteristics of Japanese ingredients.

Product Identifiers

Publisher
Ryland Peters & Small
ISBN-10
1849758107
ISBN-13
9781849758109
eBay Product ID (ePID)
228586849

Product Key Features

Book Title
Japanese Patisserie : Exploring the Beautiful and Delicious Fusion of East Meets West
Author
James Campbell
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Cakes, Regional & Ethnic / Japanese, Courses & Dishes / Desserts, Regional & Ethnic / Asian
Publication Year
2017
Genre
Cooking
Number of Pages
176 Pages

Dimensions

Item Length
9.2in
Item Height
0.7in
Item Width
7.5in
Item Weight
25.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx773
Copyright Date
2017
Dewey Decimal
641.86
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

isabel311

isabel311

100% d'évaluations positives
480 objets vendus
Autres objets du vendeurContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
4.9
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (229)

a***a (9)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Item came in very secure packaging, and in perfect condition
u***f (1406)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
thank you
u***0 (770)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Great. Plenty of time before expiration date at the end of next year.

Évaluations et avis sur le produit

Aucune évaluation ni aucun avis jusqu'à maintenant.
Soyez le premier à rédiger un avis.