Vous en avez un à vendre?

Crème glacée et déserts gelés : guide commercial de production et de marketing

État :
Très bon
Clean, unmarked pages, minor wear to cover.
Prix :
49,50 $US
Environ67,66 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
3,97 $US (environ 5,43 $C) Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Hoboken, New Jersey, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le jeu. 30 mai et le sam. 1 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :296335349647

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon
Un livre qui n’a pas l’air neuf et qui a été lu, mais qui est en excellent état. La couverture ne présente aucun dommage apparent et la jaquette (si applicable) est incluse (dans le cas des livres à reliure). Il n'y a aucune page manquante ou endommagée, aucun pli, aucune déchirure, aucun passage surligné ou souligné et aucune inscription en marge. Il est possible que le contreplat porte d'infimes marques d'identification. Le livre présente des traces d'usure infimes. Afficher toutes les définitions d'état(s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet)
Remarques du vendeur
“Clean, unmarked pages, minor wear to cover.”
ISBN
9780471153924
Publication Year
1997
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Ice Cream and Frozen Deserts : a Commercial Guide to Production and Marketing
Item Height
1.3in
Author
Malcolm Stogo
Item Length
9.4in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Width
6.3in
Item Weight
31.3 Oz
Number of Pages
560 Pages

À propos de ce produit

Product Information

A total guide to manufacturing, retail, and entrepreneurial success in one of todays most lucrative food industries. Here is your one-stop guide to one of the fastest growing sectors of the food industry, where opportunities abound for manufacturers, retailers, and entrepreneurs. Ice Cream and Frozen Desserts is the only complete handbook on the commercial production and marketing of ice cream and frozen desserts for manufacturing and retail operations. It serves up a feast of how-to information, from writing business plans to purchasing equipment, from selecting a location to marketing your product--it even includes 500 delectable recipes using either the continuous or batch method of production. Ice Cream and Frozen Desserts tells you what you need to know to: Select the kind of frozen dessert business thats right for you. Plan, finance, start, and operate a manufacturing or retail frozendessert business. Purchase, install, and use ice cream making and serving equipment. Determine which production method is right for you--continuous or batch. Market and merchandise your frozen confections. Manage employees, keep accurate financial records, and maintain sanitary conditions. Create dozens of delectable types and flavors of frozen desserts.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471153923
ISBN-13
9780471153924
eBay Product ID (ePID)
576206

Product Key Features

Author
Malcolm Stogo
Publication Name
Ice Cream and Frozen Deserts : a Commercial Guide to Production and Marketing
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
1997
Type
Textbook
Number of Pages
560 Pages

Dimensions

Item Length
9.4in
Item Height
1.3in
Item Width
6.3in
Item Weight
31.3 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx795.S772 1998
Table of Content
ICE CREAM PRODUCTION. Batch Freezing Process. Continuous Freezing Process. Sanitary Conditions. Ice-Cream Mix Production. Flavor Ingredients. Ice Cream Novelties. Bringing Product to Market. A RETAIL FROZEN DESSERT BUSINESS. Opening a Retail Frozen Dessert Business. Operating a Frozen Dessert Retail Establishment. Serving the Customer. Marketing the Retail Frozen Dessert Shop. Selling Soft Serve Products. FROZEN DESSERT RECIPES. Ice Cream Recipes. Italian Gelato. Sorbet and Water Ice. Hardpack Frozen Yogurt. Appendix. Indexes.
Copyright Date
1997
Topic
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry, Courses & Dishes / Ice Cream, Ices, Etc.
Lccn
97-011372
Dewey Decimal
641.8/62/068
Intended Audience
College Audience
Dewey Edition
21
Illustrated
Yes
Genre
Cooking, Business & Economics

Description de l'objet du vendeur

Symposia Bookstore

Symposia Bookstore

99,5% d'évaluations positives
11K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
4.9
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (3 949)

i***t (267)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Very fast shipping, item as described. Thanks! A+
i***a (379)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Thank you for both pricing and quick shipping. I'll keep an eye on your store. This is also a great album. :)
u***q (496)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Great buy

Évaluations et avis sur le produit

Aucune évaluation ni aucun avis jusqu'à maintenant.
Soyez le premier à rédiger un avis.