Vous en avez un à vendre?

FOOD FOR FIFTY (12E ÉDITION) Par Mary K. Molt - Couverture rigide

Dernier exemplaire disponible
État :
Bon
“Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!”
Le dernier / 32 vendus
Prix :
102,97 $US
Environ140,75 $C
Objet tendance. 32 acheteurs ont déjà acheté cet objet.
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
3,97 $US (environ 5,43 $C) Economy Shipping. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Multiple Locations, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le ven. 31 mai et le mar. 4 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. Le vendeur paie les frais de renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :283377944843
Dernière mise à jour : mai 16, 2024 09:31:52 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Bon
Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, par exemple des éraflures, mais aucun trou ni aucune déchirure. Dans le cas des livres à reliure, la jaquette peut ne pas être incluse. La reliure présente des traces d'usure minimes. La plupart des pages ne sont pas endommagées et les plis, les déchirures, les passages soulignés ou surlignés et les inscriptions en marge sont minimes. Il n'y a aucune page manquante. Afficher toutes les définitions d'état(s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet)
Remarques du vendeur
““Used book in good condition. Shows typical wear. Quick shipping. Satisfaction guaranteed!””
ISBN
9780131138711
Item Length
11.2in
Publisher
Prentice Hall PTR
Publication Year
2005
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
2.2in
Author
Mary Molt
Features
Revised
Genre
Cooking
Topic
Methods / Quantity, Methods / General, Entertaining
Item Width
8.4in
Item Weight
83.8 Oz
Number of Pages
944 Pages

À propos de ce produit

Product Information

Providing basic technical food production information to help food professionals and students, this work is for courses in Quantity Food Production and Food Service Management. It offers recipes applicable to most types of foodservices and explains the range of generally accepted procedures and techniques involved in quantity food preparation.

Product Identifiers

Publisher
Prentice Hall PTR
ISBN-10
0131138715
ISBN-13
9780131138711
eBay Product ID (ePID)
43550655

Product Key Features

Author
Mary Molt
Format
Hardcover
Language
English
Features
Revised
Topic
Methods / Quantity, Methods / General, Entertaining
Publication Year
2005
Type
Textbook
Genre
Cooking
Number of Pages
944 Pages

Dimensions

Item Length
11.2in
Item Height
2.2in
Item Width
8.4in
Item Weight
83.8 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx820.M57 2005
Edition Description
Revised Edition
Edition Number
12
Publication Name
Food for Fifty
Table of Content
I. PLANNING MEALS.   1. Planning the Menu and Planning Special Meals and Receptions. Menu Planning. Planning Special Meals and Receptions.   II. FOOD PRODUCTION INFORMATION.   2. Guides and Tables. How to Use Tables and Guides. Section A - The Recipe: Development, Construction, and Adjustment. Section B - Amounts of Food to Serve, Yield and Food Equivalents Information. Section C - Weights, Measures, and Guides for Cooking/Baking Temperatures. Section D - Food Safety.   3. Food Product Information, Purchasing, and Storage. Basic Food Products.   4. Production Fundamentals. Production and Kitchen Readiness. Production Scheduling. Cooking Methods and Terms. Evaluating Food for Quality.   5. Knives and Equipment. Knives. Equipment.   III. RECIPES.   6. Appetizers, Hors d'oeuvres, and Special Event Food. Appetizer Recipes.   7. Beverages. Coffee. Tea. Punch. Wine. Beverage Recipes.   8. Breads. Quick Breads. Yeast Breads. Quick Bread Recipes. Yeast Bread Recipes.   9. Desserts. Cakes and Icings. Cookies. Pies. Other Desserts. Cake Recipes. Icing Recipes. Filling Recipes. Drop Cookie Recipes. Bar Cookie Recipes. Pressed, Molded, and Rolled Cookie Recipes. <P st
Copyright Date
2006
Target Audience
College Audience
Lccn
2004-058733
Dewey Decimal
641.5/7
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

AMA - BOOKS

AMA - BOOKS

96,6% d'évaluations positives
24K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.8
Justesse des frais d'expédition
4.8
Rapidité de l'expédition
4.9
Communication
4.8

Évaluations comme vendeur (3 970)

a***m (495)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernière année
Achat vérifié
Arrived on time as described
j***y (285)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Il y a plus d'un an
Achat vérifié
perfect transaction!
i***c (189)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Il y a plus d'un an
Achat vérifié
book in great condition, fast shipping, thanks!!!
Afficher toutes les évaluations

Évaluations et avis sur le produit

4.9
14 évaluations du produit
  • 13 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 1 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • Just Plain Excellent !!

    I ran across a very early edition 15 years ago, and it was the most helpful Cookbook ever!!..Recently a friend who is beginning a culinary position was asking some questions..I looked up and found this edition at an unbelievable savings!!...I bought it for her, and she was ecstatic at the wealth of info..in fact, I also bought an upgraded version for myself :)!!! Should be on every cook, and chef's library.. Mike Ledesma

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : zuber

  • Better than I thought

    Excellent condition, I had the old edition however nice getting a newer edition. Full information for amounts for large party. It been my work Bible for many years. Newer version come with a CD rom

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : easterd-23

  • Very pleased

    I have had several copies of this book in the past and find it very informative and full of great recipes. So much knowledge packed into the pages. New it is quite expensive however the value from this one is amazing as well as the condition.

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : wa_tacoma_goodwill_olympics_rainier_region

  • Food For Fifty by Mary K Molt is a classic food prep textbook.

    This book is awesome, I cook for around 50 people a day so the recipes really fit my needs.

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : berniesmack

  • Very useful cookbook, all the basics for quantity cooking

    Even the older editions have all the basics

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : ka$ino31