Vous en avez un à vendre?

Chocolats et vêtements : formule, théorie et technique pour la confiserie artisanale

État :
Entièrement neuf
Prix :
71,95 $US
Environ98,99 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
9,95 $US (environ 13,69 $C) Economy Shipping. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Tennessee, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le ven. 21 juin et le mer. 26 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :276360429785
Dernière mise à jour : mai 03, 2024 03:12:04 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Entièrement neuf: Un livre neuf, non lu, non utilisé et en parfait état, sans aucune page manquante ...
Book Title
Wiley
ISBN
9780470424414
Subject Area
Cooking
Publication Name
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Length
11 in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Subject
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Publication Year
2012
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.5 in
Author
Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (Cia)
Item Width
8.9 in
Item Weight
69.7 Oz
Number of Pages
544 Pages

À propos de ce produit

Product Information

The comprehensive guide to chocolate and candy making for professionals and serious home cooks Chocolate and candy making is more popular and accessible than it has ever been. This book combines artisan confectionery techniques with straightforward explanations of the theory, science, and formulas at work. Fundamental information includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. Professionals and home enthusiasts will find formulas and variations for gorgeous and delectable confections including dairy-based centers, crystalline and non-crystalline sugar confectionery, jellies, nut centers, and aerated confections. Expanding on the award-winning first edition, this new revision provides the same comprehensive content, foolproof formulas, and step-by-step instructions readers expect, along with the very latest information and guidelines. Revised to include 30 percent new recipes and formulas, more than 250 photos, and 27 illustrations Features new sections on opening a professional bakeshop, packaging and marketing, and American-style layered candy bars Written by Certified Master Baker Peter Greweling, one of the world's top names in confections, and author of Chocolates and Confections at Home with The Culinary Institute of America, from Wiley

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470424419
ISBN-13
9780470424414
eBay Product ID (ePID)
84323198

Product Key Features

Author
Peter P. Greweling, The Culinary Institute of America (Cia)
Publication Name
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Format
Hardcover
Language
English
Subject
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Publication Year
2012
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Number of Pages
544 Pages

Dimensions

Item Length
11 in
Item Height
1.5 in
Item Width
8.9 in
Item Weight
69.7 Oz

Additional Product Features

Edition Number
2
LCCN
2009-041248
Intended Audience
College Audience
Lc Classification Number
Tx791.G786 2012
Table of Content
Chapter 1: Confectionery Ingredients and Equipment Chapter 2: Cacao and Chocolate Chapter 3: Packaging and Storage Chapter 4: Fundamental Techniques Chapter 5: Cream Ganache Chapter 6: Butter Ganache Chapter 7: Noncrystalline Confections Chapter 8: Crystalline Confections Chapter 9: Jellies Chapter 10: Aerated Confections Chapter 11: Nut Centers Chapter 12: Candy Bars Appendix A: Sugar Densities Appendix B: Confectionery Work Areas
Copyright Date
2013
Dewey Decimal
641.3/374
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

Retrostar Music

Retrostar Music

99,6% d'évaluations positives
38K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
5.0
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Catégories populaires de cette Boutique

Évaluations comme vendeur (12 576)

b***e (6)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
.
1***f (238)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Items arrived
m***e (1412)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Item was as advertised. Fast shipping. Great price. A+A+A+

Évaluations et avis sur le produit

5.0
7 évaluations du produit
  • 7 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • A chocolate & candy making bible!

    This book is awesome! I almost didn't purchase it when another reviewer said something about it being only meant for professional chefs because of the details that the author goes into & that this is a text book from a chef/teacher at the Culinary Institute of America (CIA). And that you would need special equipment to make the recipes. But I find that not to be true. I think that there is something for everyone here. It is quite an extensive book yet it has easy chocolate making recipes that don't involve special equipment. Because it is a textbook for future professional chefs the recipes are for larger quantities, but with a little math one should be able to scale the recipes down to a size that would be appropriate for a home candy maker. The photos are beautiful and the recipes ...

    Achat vérifié : OuiÉtat : NeufVendu par : alibrisbooks

  • Know it all

    This book has excellent info on the WHY and HOW of ingredients and techniques

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : goodwillexpress

  • Great Price!

    Exactly what I needed at a price I could afford! I'm very happy with my purchase!

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : tucsongoodwill

  • Nice book

    Achat vérifié : OuiÉtat : NeufVendu par : hoangquaduon-0