Vous en avez un à vendre?

Chocolats et Vêtements : Formule, Théorie et Technique pour l'Artisa - BON

Dernier exemplaire disponible
État :
Bon
Le dernier / 8 vendus
Prix :
26,05 $US
Environ35,61 $C
Ayez l'esprit tranquille. Expédition et renvois gratuits.
Expédition :
Sans frais Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Montgomery, Illinois, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le sam. 1 juin et le mar. 4 juin à 43230
Les dates de livraison approximatives – s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet tiennent compte du délai de manutention du vendeur, du code postal de l'expéditeur, du code postal du destinataire et de l'heure de l'acceptation et dépendent du service d'expédition sélectionné et de la réception du paiementréception du paiement - s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. Le vendeur paie les frais de renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :264937169181
Dernière mise à jour : mai 25, 2024 12:49:55 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Bon: Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, ...
Brand
Unbranded
MPN
Does not apply
ISBN
0764588443
Book Title
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Length
11.1in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Publication Year
2007
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.3in
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Peter P. Greweling
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Item Width
8.9in
Item Weight
0.1 Oz
Number of Pages
400 Pages

À propos de ce produit

Product Information

Chocolate and candy making today is undergoing a renaissance in public awareness and status. This comprehensive book combines artisan confectionery techniques with accessible explanations of the theory and science as well as formulas for use in production. Fundamental information for the confectioner includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. The book contains 140 formulas and variations for beautiful confections, including dairy-based centers, crystalline and noncrystalline sugar confectionery, jellies, and nut center and aerated confections.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0764588443
ISBN-13
9780764588440
eBay Product ID (ePID)
52324665

Product Key Features

Book Title
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Peter P. Greweling
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Publication Year
2007
Genre
Cooking
Number of Pages
400 Pages

Dimensions

Item Length
11.1in
Item Height
1.3in
Item Width
8.9in
Item Weight
0.1 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx791.G786 2006
Table of Content
Acknowledgments.Introduction.Confectionery Ingredients and Equipment.Cacao and Chocolate.Packaging and Storage.Fundamental Techniques.Cream Ganache.Butter Ganache.Noncrystalline Sugar Confections.Crystalline Sugar Confections.Jellies.Aerated Confections.Nut Centers.Appendix.Glossary.References.Index.
Copyright Date
2007
Lccn
2006-004538
Dewey Decimal
641.3/374
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

SecondSalecom

SecondSalecom

98,1% d'évaluations positives
24,6M objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Catégories populaires de cette Boutique

Évaluations comme vendeur (5 920 674)

c***c (156)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Il y a plus d'un an
Achat vérifié
Book is in good condition
b***8 (1426)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Il y a plus d'un an
Achat vérifié
Thanks.
4***s (282)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Il y a plus d'un an
Achat vérifié
Item received not as pictured.
Afficher toutes les évaluations

Évaluations et avis sur le produit

5.0
6 évaluations du produit
  • 6 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • Chocolates and Confections - Peter P. Greweling

    I bought this book as a Christmas present for a close friend. His baking seriously puts mine to shame! Peter Greweling happens to be a friend of my Daughter, and I wanted to buy it, and have him autograph it. However, I could not find it anywhere but ebay. I quickly found out why it was so hard to get. The pictures are fabulous and it is an amazing book. My friend said it was one of the nicest books he has ever seen, and the autograph made it special too. I highly recommend this book, particularly as a gift!

  • Live this book!!

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : holidayparktribe

  • Great book

    I bought this book as a requirement for my Chocolates class. It has great recipies for fancy and even regular occasions. All of the recipes that I've tied have turned out fantastic and taste just as good! I like the book so much that I don't plan on selling it when I finish my class.

  • Beautiful book with great information, recipes and more

    Personal improvement on my Chocolates and Candy making skills. I could not have been more pleased with the extensive information and knowledge the book contains. A must for anyone considering Confectionary.

  • 👍

    Excellent customer service

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : suttonswap