Photo 1 sur 1
Temps de fumée de sel : techniques de ferme et du patrimoine pour la cuisine moderne par
État :
2 disponibles
Expédition :
Les objets provenant de l'étranger pourraient faire l'objet de frais d'administration douanière et de frais supplémentaires.
Lieu : London, Royaume-Uni
Livraison :
Livraison prévue entre le mer. 29 mai et le ven. 14 juin à 43230
Veuillez prévoir un délai supplémentaire si la livraison internationale est assujettie à des formalités douanières.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
Magasinez en toute confiance
Informations sur le vendeur
- 98,2% d'évaluations positives
Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :235462611061
Dernière mise à jour : mai 10, 2024 08:20:58 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- ISBN-13
- 9780062427106
- Type
- NA
- Publication Name
- NA
- ISBN
- 9780062427106
- Publication Year
- 2019
- Format
- Hardcover
- Language
- English
- Book Title
- Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
- Item Height
- 254mm
- Publisher
- HarperCollins INC International Concepts
- Genre
- Food & Drink
- Item Width
- 203mm
- Item Weight
- 1161g
- Number of Pages
- 320 Pages
À propos de ce produit
Product Information
The man best known for creating the smoked watermelon 'ham' has distilled all of his knowledge of foraging, preserving, smoking, salting, and more into... a perfect gift for anyone you know who's looking to get back to the land. - Grubstreet A celebrated young chef hailed by the New York Times as a fearless explorer, brings time-tested heritage techniques to the modern home kitchen. Executive chef and owner of New York City's highly acclaimed Ducks Eatery and Harry & Ida's, Will Horowitz is also an avid forager, fisherman, and naturalist. In Salt Smoke Time, he explores ideas of self-reliance, sustainability, and seasonality, illuminating our connection to the natural world and the importance of preserving American stories and food traditions. Drawing from the recipes and methods handed down by our ancestors, Horowitz teaches today's home cooks a variety of invaluable techniques, including curing & brining, cold smoking, canning, pickling, and dehydration. He provides an in-depth understanding of milk products, fishing, trapping seafood, hunting, butchering meat, cooking whole animals, foraging, and harvesting, and even offers tips on wild medicine. Horowitz takes traditional foods that have been enjoyed for generations and turns them into fresh new dishes. With Salt Smoke Time, you'll learn how to make his signature Jerky and a host of other sensational recipes, including Smoked Tomato and Black Cardamom Jam, Fermented Corn on the Cob with Duck Liver Butter, North Fork Clam Bake, Preserved Duck Breast & Mussels with Blood Orange, and Will's Smoked Beef Brisket. Complete with step-by-step line drawings inspired by vintage Boy Scout and Field Guides and illustrated with beautiful rustic photos, Salt Smoke Time is both a nostalgic study of our roots, and a handy guide for rediscovering self-reliance and independence in our contemporary lives.
Product Identifiers
Publisher
HarperCollins INC International Concepts
ISBN-13
9780062427106
eBay Product ID (ePID)
238728937
Product Key Features
Book Title
Salt Smoke Time: Homesteading and Heritage Techniques for the Modern Kitchen
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2019
Genre
Food & Drink
Number of Pages
320 Pages
Dimensions
Item Height
254mm
Item Width
203mm
Item Weight
1161g
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United States
Description de l'objet du vendeur
Informations sur le vendeur professionnel
Numéro de TVA :
- GB 324767388
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :235462611061
Dernière mise à jour : mai 10, 2024 08:20:58 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Expédition et manutention
Lieu où se trouve l'objet :
London, Royaume-Uni
Expédition :
Monde entier
Lieux exclus :
Afghanistan, Biélorussie, Bosnie-Herzégovine, Islande, Libye, Nauru, Russie, Serbie, Somalie, Ukraine, Yémen
Expédition et manutention | Chaque objet supplémentaire | À | Service | Livraison*Voir les remarques sur la livraison |
---|---|---|---|---|
9,13 GBP (environ 15,79 $C) | 9,13 GBP (environ 15,79 $C) | États-Unis | Expédition standard (Standard Int'l Postage) |
Délai de manutention |
---|
Expédition dans les 3 jours ouvrables après réception du paiement. |
Taxes |
---|
Des taxes peuvent s'appliquer à la conclusion de la transaction. En savoir plusEn savoir plus au sujet du paiement de taxes sur les achats eBay. |
Taxe de vente pour cet objet (235462611061)
Taxe de vente pour cet objet (235462611061)
Le vendeur facture une taxe de vente pour les États suivants :
État | Taux de la taxe de vente |
---|
Modalités de renvoi
Après réception de l'objet, contactez le vendeur dans un délai de |
---|
30 jours |
Les frais d'expédition du renvoi sont à la charge de l'acheteur.
Détails du paiement
Modes de paiement
Évaluations comme vendeur (24 451)
w***_ (1136)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
A1
a***1 (12)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
received with thanks.
d***7- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Well packed and delivered promptly, highly recommended.