Vous en avez un à vendre?

The Advanced Professional Pastry Chef - veste anti-poussière Bo Friberg à couverture rigide GD Cond

État :
Bon
Bottom of back cover is a bit scratched up.
Prix :
38,99 $US
Environ53,64 $C
Cueillette :
Cueillette locale gratuite depuis : Los Angeles, California, États-Unis. En savoir plussur la cueillette
Expédition :
14,99 $US (environ 20,62 $C) Expédition standard. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Los Angeles, California, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le ven. 21 juin et le mar. 25 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :225692058712

Caractéristiques de l'objet

État
Bon
Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, par exemple des éraflures, mais aucun trou ni aucune déchirure. Dans le cas des livres à reliure, la jaquette peut ne pas être incluse. La reliure présente des traces d'usure minimes. La plupart des pages ne sont pas endommagées et les plis, les déchirures, les passages soulignés ou surlignés et les inscriptions en marge sont minimes. Il n'y a aucune page manquante. Afficher toutes les définitions d'état(s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet)
Remarques du vendeur
“Bottom of back cover is a bit scratched up.”
Level
Advanced
Brand
Unbranded
Subject Area
Cooking
Book Title
The Advanced Professional Pastry Chef
MPN
Does not apply
Subject
Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
ISBN
9780471359265
Publication Name
Advanced Professional Pastry Chef
Item Length
11.1 in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Publication Year
2003
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
2 in
Author
Bo Friberg
Features
Revised
Item Width
8.9 in
Item Weight
91.4 Oz
Number of Pages
864 Pages

À propos de ce produit

Product Information

Up-to-date, advanced techniques for the professional pastry chef and serious home baker The Advanced Professional Pastry Chef brings up-to-date coverage of the latest baking and pastry techniques to a new generation of pastry chefs and serious home bakers. This book covers advanced material and--like chef Bo's classic The Professional Pastry Chef: Fundamentals of Baking and Pastry, Fourth Edition (Wiley: 0-471-35925-4)--contains contemporary information to meet the needs of today's pastry kitchen. This volume contains nearly 500 recipes, which emphasize the techniques and presentations offered in top restaurants and bakeshops today. Topics covered in depth include decorated cakes, modernist desserts, wedding cakes and holiday favorites, sugar work, marzipan figures, and chocolate decorations. Illustrated step-by-step instructions demystify even the most complex techniques and preparations, while over 100 vivid color photographs bring finished dishes to life. Bo Friberg (Greenbrae, CA) is a Certified Master Pastry Chef and Executive Pastry Chef at the San Diego Culinary Institute. He has more than forty years of experience in the industry and has received numerous awards and honors for his work.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471359262
ISBN-13
9780471359265
eBay Product ID (ePID)
2286030

Product Key Features

Author
Bo Friberg
Publication Name
Advanced Professional Pastry Chef
Format
Hardcover
Language
English
Features
Revised
Subject
Courses & Dishes / Desserts, Courses & Dishes / Pastry, Methods / Baking
Publication Year
2003
Type
Textbook
Subject Area
Cooking
Number of Pages
864 Pages

Dimensions

Item Length
11.1 in
Item Height
2 in
Item Width
8.9 in
Item Weight
91.4 Oz

Additional Product Features

Edition Number
4
LCCN
2003-266833
Intended Audience
College Audience
As Told to
Friberg, Amy Kemp
Lc Classification Number
Tx649.A1
Edition Description
Revised Edition
Table of Content
Preface. Acknowledgments. Chapter 1. Decorated Cakes. Chapter 2. Wedding Cakes. Chapter 3. Individual Pastries. Chapter 4. Plated Desserts. Chapter 5. Frozen Desserts. Chapter 6. Light and Low-Calorie Desserts. Chapter 7. Charlottes, Custards, Bavarian Creams, Mousses, Soufflés. Chapter 8. Modernist Desserts. Chapter 9. Holiday Classics and Favorites. Chapter 10. Chocolate Artistry. Chapter 11. Sugarwork. Chapter 12. Marzipan Modeling. Chapter 13. Advanced Decorations. Chapter 14. Basic Recipes. Appendix: Weights, Measures, and Yields. Index.
Copyright Date
2003
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

shmeblay

shmeblay

100% d'évaluations positives
1,6K objets vendus
Autres objets du vendeurContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
4.9
Rapidité de l'expédition
4.8
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (792)

8***a (311)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Secure packaging and fast shipping.
_***6 (627)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Six derniers mois
Achat vérifié
Fast shipping, just as described!
w***0 (20)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Six derniers mois
Achat vérifié
Exactly how it was described

Évaluations et avis sur le produit

5.0
7 évaluations du produit
  • 7 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • The advanced professional pastry chef by Friberg, bo

    I would recommend this pastry book to anyone that really wanted to do a better job. With step by step training, this book is a good book to have!!

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : allabuel

  • Awesome

    A great read

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : goodwillbks

  • The Advanced Professional Pastry Chef by Amy Kemp Frib

    I bought this book for I have interest in the pulled sugar. This is the best book to get it shows in great details step by step on some of the best outstanding deserts. I have never been more happy on a purchase.

  • The Advanced Professional Pastry Chef

    I like about his book that the recipes are easy to understand the quenteties in kilograms and in milliters like in Urope. It is the good, Basic old reciepies.

  • Advanced professional pastry book.

    Next book after the professional pastry book by the same author/chef. Very advanced techniques with illustrations to compliment the recipes.

Il s'agit d'une enchère privée et votre identité ne sera divulguée à personne d'autre que le vendeur.