Vous en avez un à vendre?

On Cooking par Priscilla A. Martel, Sarah R. Labensky et Alan M. Hause 2014 5ème

État :
Bon
Prix :
40,00 $US
Environ55,02 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
9,32 $US (environ 12,82 $C) Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Denver, Colorado, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le mar. 18 juin et le lun. 24 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :196323649506
Dernière mise à jour : mai 10, 2024 13:19:00 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Bon: Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, ...
ISBN
9780133458558
Subject Area
Cooking, Business & Economics
Publication Name
On Cooking
Item Length
11 in
Publisher
Pearson Education
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, General
Publication Year
2014
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
17.7 in
Author
Sarah R. Labensky, Alan M. Hause, Priscilla A. Martel
Features
Revised
Item Width
9.4 in
Item Weight
113.7 Oz
Number of Pages
1224 Pages

À propos de ce produit

Product Information

For nearly two decades, On Cooking: A Textbook of Culinary Fundamentals has instructed thousands of aspiring chefs in the culinary arts. The Fifth Edition Update continues its proven approach to teaching both the principles and practices of culinary fundamentals while guiding you toward a successful career in the culinary arts. Teaching and Learning Experience: The text's time-tested approach is further enhanced with MyCulinaryLab(tm), a dynamic online learning tool that helps you succeed in the classroom. MyCulinaryLab(tm) enables you to study and master content online--in your own time and at your own pace Builds a strong foundation based on sound fundamental techniques that focus on six areas essential to a well-rounded culinary professional-Professionalism, Preparation, Cooking, Garde Manger, Baking, and Presentation A wealth of chapter features helps you learn, practice, and retain concepts This is the stand alone version of the text. A package is available containing both the text and MyCulinaryLab with Pearson eText using ISBN: 0133829170.

Product Identifiers

Publisher
Pearson Education
ISBN-10
0133458555
ISBN-13
9780133458558
eBay Product ID (ePID)
177364633

Product Key Features

Author
Sarah R. Labensky, Alan M. Hause, Priscilla A. Martel
Publication Name
On Cooking
Format
Hardcover
Language
English
Features
Revised
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, General
Publication Year
2014
Type
Textbook
Subject Area
Cooking, Business & Economics
Number of Pages
1224 Pages

Dimensions

Item Length
11 in
Item Height
17.7 in
Item Width
9.4 in
Item Weight
113.7 Oz

Additional Product Features

Edition Number
5
LCCN
2014-001692
Lc Classification Number
Tx651
Edition Description
Revised Edition
Table of Content
Part 1: PROFESSIONALISM Professionalism Food Safety and Sanitation Menus and Recipes Part 2: PREPARATION Tools and Equipment Knife Skills Flavors + Flavorings Dairy Products Mise en Place Part 3: COOKING Principles of Cooking Stocks and Sauces Soups Principles of Meat Cookery Beef Veal Lamb Pork Poultry Game Fish + Shellfish Eggs + Breakfast Vegetables Potatoes, Grains and Pasta Healthy Cooking Part 4: GARDE MANGER Salads and Salad Dressings Fruits Sandwiches Charcuterie Hors d'Oeuvre and Canapés Part 5: BAKING Principles of the Bakeshop Quick Breads Yeast Breads Pies, Pastries and Cookies Cakes and Frostings Custards, Creams, Frozen Desserts + Sauces Part 6: PRESENTATION Plate Presentation Buffet Presentation AP 1: Professional Organizations AP 2: Measurement and Conversion Charts AP 3: Fresh Produce Availability Chart AP 4: Bibliography and Recommended Reading Glossary Index
Copyright Date
2015
Target Audience
College Audience
Dewey Decimal
641.5
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

black_sheep_guild

black_sheep_guild

99% d'évaluations positives
1,3K objets vendus
Autres objets du vendeurContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
4.8
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (480)

d***7 (261)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Great product .shipped fast.
a***s (884)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Fast shipping honest seller will buy from agine
4***- (85)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Very nice quality matches my room

Évaluations et avis sur le produit

5.0
2 évaluations du produit
  • 2 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • College course culinary book

    Achat vérifié : OuiÉtat : Occasion

  • Good deal

    Very good book and nicely packed. Condition is better than expected.

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : shsue.7ykjxak