Vous en avez un à vendre?

Épicé : débloquez le pouvoir des épices pour transformer votre cuisine

État :
Très bon
Prix :
15,71 $US
Environ21,47 $C
Ayez l'esprit tranquille. Expédition et renvois gratuits.
Expédition :
Sans frais Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Boston, Massachusetts, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le ven. 31 mai et le lun. 3 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. Le vendeur paie les frais de renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :166708335310
Dernière mise à jour : avr. 11, 2024 09:49:46 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon: Un livre qui n’a pas l’air neuf et qui a été lu, mais qui est en excellent état. La ...
ISBN
194525677X
ISBN10
194525677X
ISBN13
9781945256776
EAN
9781945256776
MPN
does not apply
Brand
America's Test Kitchen
GTIN
09781945256776
Book Title
Spiced : Unlock the Power of Spices to Transform Your Cooking
Item Length
9.7in
Publisher
America's Test Kitchen
Publication Year
2019
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
0.9in
Author
America's Test Kitchen
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / International, Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Methods / General
Item Width
7.6in
Item Weight
33.7 Oz
Number of Pages
304 Pages

À propos de ce produit

Product Information

Harness the power of spices to take your dishes from simple to spectacular with 139 exciting recipes, plus find 47 easy spice blends and condiments you can use many ways. Spices: You probably have a cabinet full of them, but do you know how to make the most of them? Spiced opens up the world of possibility hidden in your own pantry, with six chapters, each of which shares a way to use spices to amp up the flavor of your cooking, along with foolproof recipes that put these simple techniques to work. Sprinkle a finishing salt you make from sea salt and herbs on seared white fish fillets to make them special. Make a different roast chicken every week by applying a different rub. Learn the best spices to use in curries--and when to add them for fragrant (not dusty) results. Add flavor--and texture--with homemade blends (you'll eat your spinach when it's topped with pistachio dukkah). Infuse condiments with spices (try chipotle ketchup on a burger). With the following six simple techniques, plus vibrant recipes, you'll find yourself not only spooning chili powder into the chili pot but making the chili powder yourself, or flavoring desserts with saffron or cardamom rather than just cinnamon. #1: Season smarter with salt and pepper. You'll learn about brining, using peppercorns of all colors, and making finishers like sriracha salt. #2: Give meat and vegetables a rub. We'll provide blends that you can put to use in our recipes (try juniper and fennel on salmon) or your own. #3: Bloom and toast. Bring out ground spices' complexity by cooking them in oil; unlock dried chiles' fruity or nutty flavors by toasting them. #4: Finish foods with flair. Spice-and-nut/seed blends likes shichimi togarashi (a mix of spices, orange zest, and sesame seeds) add texture, too. #5: Let spices steep. Infuse spices into condiments like pickled fennel that punches up chicken salad or rosemary oil to drizzle over bruschetta. #6: Bake with spices. Go beyond vanilla by rolling doughnuts in strawberry-black pepper sugar. Make your own rose water and add it to pistachio baklava.

Product Identifiers

Publisher
America's Test Kitchen
ISBN-10
194525677x
ISBN-13
9781945256776
eBay Product ID (ePID)
22038415697

Product Key Features

Book Title
Spiced : Unlock the Power of Spices to Transform Your Cooking
Author
America's Test Kitchen
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / International, Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Methods / General
Publication Year
2019
Genre
Cooking
Number of Pages
304 Pages

Dimensions

Item Length
9.7in
Item Height
0.9in
Item Width
7.6in
Item Weight
33.7 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx819.H4s67 2019
Reviews
"After a pleasantly textbook-ish introduction that includes a spice glossary and a whole chapter devoted to seasoning with salt and pepper, subsequent recipes are grouped by method, like coating foods with spice rubs, toasting and blooming spices to intensify their flavor, or finishing foods with a sprinkling of spice or a sauce. A handy reference also lists the book's globally influenced dishes (nearly 150 in total) by course and spice." --Booklist Review
Copyright Date
2019
Target Audience
Trade
Lccn
2018-053510
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

South Boston Books

South Boston Books

100% d'évaluations positives
11K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
5.0
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Catégories populaires de cette Boutique

Évaluations comme vendeur (5 502)

p***k (1621)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
GREAT SELLER, THANK YOU SO MUCH......
a***a (35)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
This is an amazing stamp album that is very full of awesome stamps, can't say enough good about this one, package was at my door in 3 or 4 days packaged very well, very fair seller! Thank you.
2***s (114)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Très satisfait. Bon emballage et CD comme neuf. Un grand merci!

Évaluations et avis sur le produit

5.0
2 évaluations du produit
  • 2 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • What exceptional book ...written in chef music notes..beautiful piece

    What exceptional book ...written in chef music notes..beautiful piece

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : second.sale

  • Great book

    Some great recipes for sauces included

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : goodwillexpress