Vous en avez un à vendre?

La cuisine du sud-ouest de la France : recettes du magnifique cui rustique de France..

État :
Entièrement neuf
Prix :
77,99 $US
Environ106,61 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
5,61 $US (environ 7,67 $C) Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Portland, Oregon, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le ven. 31 mai et le mer. 5 juin à 43230
Les dates de livraison approximatives – s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet tiennent compte du délai de manutention du vendeur, du code postal de l'expéditeur, du code postal du destinataire et de l'heure de l'acceptation et dépendent du service d'expédition sélectionné et de la réception du paiementréception du paiement - s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :156204907956

Caractéristiques de l'objet

État
Entièrement neuf: Un livre neuf, non lu, non utilisé et en parfait état, sans aucune page manquante ...
ISBN
9780764576027
Book Title
Cooking of Southwest France : Recipes from France's Magnificient Rustic Cuisine
Item Length
9.2in
Publisher
HarperCollins
Publication Year
2005
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.5in
Author
Paula Wolfert
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / French
Item Width
7.5in
Item Weight
38.8 Oz
Number of Pages
480 Pages

À propos de ce produit

Product Information

The culinary classic, now completely revised and enhanced with sixty new recipes The Cooking of Southwest France "A true culinary zealot, Paula Wolfert champions forgotten dishes, uncovers regional cooking in surprising places, and reminds us of our resources and roots. In writing about the earthy food of France's Southwest, she teaches us how to cook foods that are traditional, slow, and sustainable." -Alice Waters, Chez Panisse "No one has broadened our culinary horizons with more generosity, integrity, insight, and charm than Paula Wolfert. Her Southwest France is enchanting, irresistible. If you don't yet know the region, you are in for a treat, and if you thought you knew it, prepare yourself for the new vintage, the best ever from the region." -Judy Rodgers, Zuni Cafe "Americans have only recently come to know what the people of Southwest France have known for generations-that the key to great cooking is in its simplicity and depth of flavor. In this book, Paula has taught us to fully enjoy each bite, to share our joy through the food that we cook and serve." -Thomas Keller, French Laundry, Per Se, Bouchon

Product Identifiers

Publisher
HarperCollins
ISBN-10
076457602x
ISBN-13
9780764576027
eBay Product ID (ePID)
13038428893

Product Key Features

Book Title
Cooking of Southwest France : Recipes from France's Magnificient Rustic Cuisine
Author
Paula Wolfert
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / French
Publication Year
2005
Genre
Cooking
Number of Pages
480 Pages

Dimensions

Item Length
9.2in
Item Height
1.5in
Item Width
7.5in
Item Weight
38.8 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx719.W64 2005
Edition Number
2
Reviews
"...Bold and indefatigable...Wolfert writes recipes with such vivid and explicit instructions you might think you were really cooking in Toulousse...." ( New York Times Book Review , December 4, 2005)
Table of Content
A Note on Attribution. Introduction to the New and 1983 Editions. Map of the Greater French Southwest. The Tastes of the French Southwest. Garbure, Pot-au-Feu, and Other Soups. Appetizers and Small Plates. Fish and Shellfish. Chicken. Duck, Goose, and Rabbit. Foie Gras, Terrines, and Rillettes. Beef, Veal, Pork, and Lamb. Cassoulet. Vegetables. Desserts. Stocks and Sauce Bases. Mail Order Sources. Index to Recipes by Region and Course. Notes on Equipment. Bibliography. Acknowledgments for the New and 1983 Editions. Index.
Copyright Date
2005
Lccn
2005-009747
Intended Audience
Trade
Illustrated
Yes

Description de l'objet du vendeur

CJ's Books PDX

CJ's Books PDX

96,6% d'évaluations positives
241 objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
4.9
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (46)

b***2 (6)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
The item was delivered promptly and was in the condition described by the seller. All good.
_***_ (32)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Fast shipping. Friendly communication!
0***y (2861)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Good book, fast shipping. Thanks!

Évaluations et avis sur le produit

5.0
1 évaluations du produit
  • 1 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Avis les plus pertinents

  • Very fine from expert

    Short On Glamorous photos, long on everything else ...

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : jmon87120