L'objet est en rupture de stock.
Vous en avez un à vendre?

Où la saveur est née : recettes et voyages culinaires le long de l'océan Indien...

by Viestad, Andreas | HC | Good
État :
Bon
Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ... En savoir plussur l'état
Prix :
5,24 $US
Environ7,21 $C
Expédition :
Sans frais Economy Shipping. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Aurora, Illinois, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le ven. 21 juin et le lun. 24 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. Le vendeur paie les frais de renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :145668404545
Dernière mise à jour : mai 31, 2024 18:56:42 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Bon
Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, par exemple des éraflures, mais aucun trou ni aucune déchirure. Dans le cas des livres à reliure, la jaquette peut ne pas être incluse. La reliure présente des traces d'usure minimes. La plupart des pages ne sont pas endommagées et les plis, les déchirures, les passages soulignés ou surlignés et les inscriptions en marge sont minimes. Il n'y a aucune page manquante. Afficher toutes les définitions d'état(s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet)
Remarques du vendeur
“Former library book; Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ...
Binding
Hardcover
Weight
3 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9780811849654
Book Title
Where Flavor Was Born : Recipes and Culinary Travels Along the Indian Ocean Spice Route
Item Length
10.2 in
Publisher
Chronicle Books
Publication Year
2007
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.2 in
Author
Andreas Viestad
Genre
Cooking, Business & Economics
Topic
Regional & Ethnic / General, Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Industries / Agribusiness
Item Width
10 in
Item Weight
61 Oz
Number of Pages
288 Pages

À propos de ce produit

Product Information

This extraordinary cookbook from celebrated author Andreas Viestad explores the culinary wonders along the legendary spice route, from Zanzibar to India to Bali and everywhere in between. Part travelogue, part cookbook, this colorful volume captures the spirit of each region and reveals the origins of the spices now used in everyday cooking across the globe. Nearly 100 recipes, a glossary of spices, source list, and unforgettable color photographs document the people, places, andbest ofallthe irresistible cuisine at every stop on the journey. Where Flavor Was Born brings the exotic flavorsand culturesof the Indian Ocean into the home kitchen.

Product Identifiers

Publisher
Chronicle Books
ISBN-10
0811849651
ISBN-13
9780811849654
eBay Product ID (ePID)
59043441

Product Key Features

Book Title
Where Flavor Was Born : Recipes and Culinary Travels Along the Indian Ocean Spice Route
Author
Andreas Viestad
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / General, Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Industries / Agribusiness
Publication Year
2007
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Business & Economics
Number of Pages
288 Pages

Dimensions

Item Length
10.2 in
Item Height
1.2 in
Item Width
10 in
Item Weight
61 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Lc Classification Number
Tx819.A1v54 2007
Grade from
Eighth Grade
Photographed by
Randem, Mette
Grade to
College Graduate Student
Reviews
"This beautiful book from the Norwegian author of Kitchen of Light: New Scandinavian Cooking offers photos galore, travel tales and interesting recipes (a few of them impractical, including the Balinese suckling pig). It's a travelogue as much as a cookbook, with Viestad taking readers to where cumin, tamarind, turmeric and nutmeg are grown." Star Tribune , December 6, 2007 " Where Flavor was Born explores the edge of the Indian Ocean, from Australia around to South Africa, stopping at Thailand, Malaysia and Bali, and stretching up through the Red Sea to Egypt. On vividly colored pages, between recipes for potato croquettes with ginger and honey and turmeric squid with tamarind sauce, Viestad charts his travels with anecdotes that turn the book into a journal and history lesson as ell a collection of recipes and reference for the area's spice trade." San Francisco Chronicle , December 12, 2007, "This beautiful book from the Norwegian author ofKitchen of Light: New Scandinavian Cookingoffers photos galore, travel tales and interesting recipes (a few of them impractical, including the Balinese suckling pig). It's a travelogue as much as a cookbook, with Viestad taking readers to where cumin, tamarind, turmeric and nutmeg are grown."Star Tribune, December 6, 2007"Where Flavor was Bornexplores the edge of the Indian Ocean, from Australia around to South Africa, stopping at Thailand, Malaysia and Bali, and stretching up through the Red Sea to Egypt. On vividly colored pages, between recipes for potato croquettes with ginger and honey and turmeric squid with tamarind sauce, Viestad charts his travels with anecdotes that turn the book into a journal and history lesson as ell a collection of recipes and reference for the area's spice trade."San Francisco Chronicle, December 12, 2007
Copyright Date
2007
Lccn
2007-004780
Dewey Decimal
641.6/383
Dewey Edition
22

Description de l'objet du vendeur

ThriftBooks

ThriftBooks

99% d'évaluations positives
17,7M objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
4.9

Évaluations comme vendeur (5 219 309)

a***e (153)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Great purchase!
t***s (1468)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
A++ - Thanks!
a***1 (1671)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Excellent shopping experience. Thank you.

Évaluations et avis sur le produit

5.0
2 évaluations du produit
  • 2 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • I love this book!

    I have read this from front to back several times! (and bought a spice bible also!!) Beautiful story of spices and Indian Ocean food recipes!!

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : worldofbooksinc

  • Good book

    Good book, it covers all the unique flavors that have come from the Indian Ocean

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : thrift.books