Vous en avez un à vendre?

Le judaïsme gastronomique comme midrash culinaire par Brumberg-Kraus, Jonathan D.

by Brumberg-Kraus, Jonathan D. | HC | Good
État :
Bon
Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ... En savoir plussur l'état
Prix :
31,02 $US
Environ42,28 $C
Ayez l'esprit tranquille. Expédition et renvois gratuits.
Expédition :
Sans frais Economy Shipping. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Aurora, Illinois, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le jeu. 6 juin et le lun. 10 juin à 43230
Les dates de livraison approximatives – s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet tiennent compte du délai de manutention du vendeur, du code postal de l'expéditeur, du code postal du destinataire et de l'heure de l'acceptation et dépendent du service d'expédition sélectionné et de la réception du paiementréception du paiement - s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. Le vendeur paie les frais de renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :145589011044
Dernière mise à jour : mars 20, 2024 14:53:31 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Bon
Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, par exemple des éraflures, mais aucun trou ni aucune déchirure. Dans le cas des livres à reliure, la jaquette peut ne pas être incluse. La reliure présente des traces d'usure minimes. La plupart des pages ne sont pas endommagées et les plis, les déchirures, les passages soulignés ou surlignés et les inscriptions en marge sont minimes. Il n'y a aucune page manquante. Afficher toutes les définitions d'état(s'ouvre dans une nouvelle fenêtre ou un nouvel onglet)
Remarques du vendeur
“Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781498579063
Publication Year
2018
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Publication Name
Gastronomic Judaism As Culinary Midrash
Item Height
0.8in
Author
Jonathan D. Brumberg-Kraus
Item Length
9.1in
Publisher
Lexington Books/Fortress Academic
Item Width
6.3in
Item Weight
18.9 Oz
Number of Pages
220 Pages

À propos de ce produit

Product Information

This book is about what makes food Jewish, or better, who and how one makes food Jewish. Making food Jewish is to negotiate between the local, regional, and now global foods available to eat and the portable Jewish taste preferences Jews have inherited from their sacred texts and calendars. What makes Jewish food "Jewish," and what makes Jewish eating practices continually viable and meaningful are not fixed dietary rules and norms, but rather culinary interpretations and adaptations of them to new times and places - culinary midrash. Jewish cuisine is a fusion of interactions, a reflection of displacement, and intentional positioning and re-positioning vis a vis sacred texts, old and new lands, Jewish and non-Jewish neighbors, old and new "family" combinations, re-imaginings of our personal ethnic, gender, and other identities. Jonathan Brumberg-Kraus questions Jewish identity in particular, and identity generally as something fixed, stable, and singular, and unintentional. Jewish food choices are situational, often temporary, expressions of Jewish identity. It addresses the tension between what Jewish "authoritative" textual sources and their proponents say is Jewish food and Jewish eating, and what Jews actually eat. So while discussing connections between ancient religious texts and modern Jewish food preferences, this book does not stop there. Using examples from his experience, Brumberg-Kraus describes the improvisational characteristics of gastronomic Judaism as the interplay of texts, tastes, artifacts, and everyday practices: not only in the classic sacred texts, but also in Jewish cookbooks and internet blogs on Jewish home cooking; seasonal intensification of "Jewish" food choices (e.g., latkes at Chanukah or keeping kosher for Passover); "safe treif;" the fusion/cultural appropriation of diasporic, "Biblical", and Palestinian foods in new Israeli cuisine; and the impact of the environmentalist "New Jewish Food movement" on contemporary Jewish food choices and identity.

Product Identifiers

Publisher
Lexington Books/Fortress Academic
ISBN-10
149857906x
ISBN-13
9781498579063
eBay Product ID (ePID)
18038425155

Product Key Features

Author
Jonathan D. Brumberg-Kraus
Publication Name
Gastronomic Judaism As Culinary Midrash
Format
Hardcover
Language
English
Publication Year
2018
Type
Textbook
Number of Pages
220 Pages

Dimensions

Item Length
9.1in
Item Height
0.8in
Item Width
6.3in
Item Weight
18.9 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Bm729.F66b86 2018
Reviews
An affable and spirited tour d'horizon of the Jewish culinary landscape, Jonathan Brumberg-Kraus's book enhances our understanding of the complex and often fraught relationship between culture and cuisine. Drawing on a wide range of sources, from rabbinic commentaries to contemporary cookbooks and personal anecdote, it reminds earnest foodies and casual eaters alike why food matters.
Table of Content
Part One: Setting the Table Introduction: Gastronomic Judaism as Vernacular Religion Part Two: Jewish Preferences for Everyday Foods Chapter 1: Meat Chapter 2: Bread Chapter 3: Vegetables and Fruit Part Three: Jewish Preferences for Exceptional Holiday Foods Chapter 4: A Taste for the Bittersweet: Charoset and the Hillel Sandwich Chapter 5: Jews Like it Hot: Cholent /Hamin Part Four: What Makes These Foods Jewish? Chapter 6: When and Where? Holidays, Home, and the Diaspora Season Our Joy Chapter 7: Who Says? Kosher, Kosher Style, and Cookbooks Chapter 8: Treif and Transgressive Jewish Eating Chapter 9: Mitzvot of the Mouth: Eating and Reading, Eating and Talking About It Chapter 10: Jewish Flavor Principles and Culinary Midrash Chapter 11: Jewish Flavor Principles
Copyright Date
2018
Topic
Judaism / Rituals & Practice, Holidays / Jewish, Regional & Ethnic / Jewish & Kosher, Judaism / General, General
Lccn
2018-040229
Dewey Decimal
641.5676
Intended Audience
Scholarly & Professional
Dewey Edition
23
Illustrated
Yes
Genre
Cooking, Religion

Description de l'objet du vendeur

ThriftBooks

ThriftBooks

99% d'évaluations positives
17,7M objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
4.9

Évaluations comme vendeur (5 203 936)

u***u (57)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Exactly as described!
r***3 (96)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
So I bought this item just for the poster inside. It says in the title with poster. When it’s clear inside the poster had been ripped out. So they didn’t accurately describe the item.
d***n (4078)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Excellent transaction

Évaluations et avis sur le produit

Aucune évaluation ni aucun avis jusqu'à maintenant.
Soyez le premier à rédiger un avis.