Expédition et livraisonPour obtenir plus d'informations sur l'expédition et les renvois, cliquez sur En savoir plus.
Vous en avez un à vendre?

Creole Gumbo and All That Jazz: A New Orleans Seafood Cookbook, LA

15,36 $US
Environ20,86 $C
État :
Entièrement neuf
Plus de 10 disponibles64 vendus
Objet tendance. 64 acheteurs ont déjà acheté cet objet.
Plusieurs personnes veulent cet objet. 43 personnes suivent cet objet.
Expédition :
Sans frais Economy Shipping.
Lieu : Columbia, South Carolina, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le jeu. 26 sept. et le lun. 30 sept. à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de renvoi.
Paiements :
    

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :144243184059
Dernière mise à jour : juil. 20, 2023 11:35:28 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Entièrement neuf: Un livre neuf, non lu, non utilisé et en parfait état, sans aucune page manquante ...
Brand
Pelican Publishing
MPN
978-0-8828-9870-4
UPC
9780882898704
ISBN
9780882898704
EAN
9780882898704
Book Title
Creole Gumbo and All That Jazz : a New Orleans Seafood Cookbook
Publisher
Arcadia Publishing
Item Length
9 in
Publication Year
1992
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Howard Mitcham
Features
Reprint
Genre
Cooking, History
Topic
United States / State & Local / South (Al, Ar, Fl, Ga, Ky, La, ms, Nc, SC, Tn, VA, WV), Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / American / Southern States
Item Weight
18.8 Oz
Item Width
7 in
Number of Pages
288 Pages

À propos de ce produit

Product Identifiers

Publisher
Arcadia Publishing
ISBN-10
0882898701
ISBN-13
9780882898704
eBay Product ID (ePID)
79644

Product Key Features

Book Title
Creole Gumbo and All That Jazz : a New Orleans Seafood Cookbook
Number of Pages
288 Pages
Language
English
Topic
United States / State & Local / South (Al, Ar, Fl, Ga, Ky, La, ms, Nc, SC, Tn, VA, WV), Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / American / Southern States
Publication Year
1992
Features
Reprint
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, History
Author
Howard Mitcham
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.9 in
Item Weight
18.8 Oz
Item Length
9 in
Item Width
7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
91-026188
Dewey Edition
18
Number of Volumes
1 vol.
Dewey Decimal
641.6/9/0976335
Edition Description
Reprint
Synopsis
A delightful book with excellent recipes . . . -Mimi Sheraton, New York Times Hugely influential for me and my budding culinary peers of the time . . . both [Mitcham] and his books were fascinating depositories of recipes, recollections, history, folklore and illustrations, drawing on his abiding love for humble, working-class ethnic food of the area. -Anthony Bourdain Creole Gumbo is more than a cookbook. It is a history book, a music lesson and a personality profile of great jazzmen. -Today, "A delightful book with excellent recipes . . . "-Mimi Sheraton, New York Times"Hugely influential for me and my budding culinary peers of the time . . . both [Mitcham] and his books were fascinating depositories of recipes, recollections, history, folklore and illustrations, drawing on his abiding love for humble, working-class ethnic food of the area."-Anthony Bourdain"Creole Gumbo is more than a cookbook. It is a history book, a music lesson and a personality profile of great jazzmen."-Today, "A delightful book with excellent recipes . . . " -Mimi Sheraton, New York Times "Hugely influential for me and my budding culinary peers of the time . . . both Mitcham] and his books were fascinating depositories of recipes, recollections, history, folklore and illustrations, drawing on his abiding love for humble, working-class ethnic food of the area." -Anthony Bourdain "Creole Gumbo is more than a cookbook. It is a history book, a music lesson and a personality profile of great jazzmen." -Today, "A delightful book with excellent recipes..." Mimi Sheraton, The New York Times " Creole Gumbo is more than a cookbook. It is a history book, a music lesson and a personality profile of great jazzmen." The Today Show This delicious compilation is cooked with a roux of raconteur Howard Mitcham's wit and served with a side dish of jazz history and lyrics.As an appetizer, Mitcham traces the development of the cuisine that made New Orleans famous and the history of the people who brought their native cookery to the melting pot that makes New Orleans a living gumbo. For the main course, he puts together a cornucopia of local delights that are ready to prepare in any kitchen. A dazzling array of photos, foods, and far-out folklore, spiced up with tidbits of jazz history and lyrics, comprises a seafood cookbook that celebrates the world-famous cookery of New Orleans. Howard Mitcham offers more than 300 enticing dishes, from crab gumbo and shrimp-oyster jambalaya to barbecued red snapper and trout amandine. Mitcham traces the development of sophisticated Creole cooking and its rambunctious country cousin, Cajun cooking, with innumerable anecdotes, pictures, and recipes. Along the way, he offers a list of substitutes for hard-to-find seafoods, a bibliography, and a guide to the best mail-order seafood markets in New Orleans.
LC Classification Number
TX747.M54 1992

Description de l'objet du vendeur

Arcadia Publishing

Arcadia Publishing

99,6% d'évaluations positives
89K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Membre depuis : mars 2017
The official eBay store of Arcadia Publishing. Browse and shop over 17,000 local and regional interest titles about American history.

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois
Qualité de la description
5.0
Justesse des frais d'expédition
5.0
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (33 927)

  • 3***a (19)- Évaluation laissée par l'acheteur.
    Six derniers mois
    Achat vérifié
    Brand new, free shipping, arrived promptly. Very happy with my purchase, great cookbook.
  • f***f (5763)- Évaluation laissée par l'acheteur.
    Dernier mois
    Achat vérifié
    A pleasure to do business with. Delivered 240824.
  • s***e (296)- Évaluation laissée par l'acheteur.
    Six derniers mois
    Achat vérifié
    Great price & excellent condition
  • Afficher toutes les évaluations

    Évaluations et avis sur le produit

    4.7
    3 évaluations du produit
    • 2 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
    • 1 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
    • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
    • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
    • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

    Would recommend

    Good value

    Compelling content

    Avis les plus pertinents

    • Great book

      Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : second.sale

    • Good Cajun cookbook.

      Good cookbook but even better because of the history.

      Achat vérifié : OuiÉtat : NeufVendu par : apthp2017