Vous en avez un à vendre?

Spice by Farrimond, Dr. Stuart, couverture rigide, d'occasion - Très bon

État :
Très bon
4 disponibles / 1 vendus
Prix :
17,99 $US
Environ24,66 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
3,99 $US (environ 5,47 $C) Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Minneapolis, Minnesota, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le mar. 11 juin et le jeu. 13 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :135016088949
Dernière mise à jour : juin 01, 2024 22:27:20 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon: Un livre qui n’a pas l’air neuf et qui a été lu, mais qui est en excellent état. La ...
ISBN
1465475575
Book Title
Science of Spice : Understand Flavor Connections and Revolutionize Your Cooking
Item Length
10.3 in
Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
Publication Year
2018
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.9 in
Author
Stuart Farrimond
Genre
Cooking, Social Science
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Reference, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy)
Item Width
8.7 in
Item Weight
35.3 Oz
Number of Pages
224 Pages

À propos de ce produit

Product Information

Explore the world's best spices, be inspired to make your own new spice blends, and take your cooking to new heights. Break new ground with this spice book like no other, from food scientist and bestselling author Dr. Stuart Farrimond. Taking the periodic table of spices as a starting point, explore the science behind the art of making incredible spice blends and how the flavor compounds within spices work together to create exciting layers of flavor and new sensations. Spice is the perfect cookbook for curious cooks and adventurous foodies. Spice profiles - organized by their dominant flavor compound - showcase the world's top spices, with recipe ideas, information on how to buy, use, and store, and more in-depth science to help you release the flavors and make your own spice connections. There is also a selection of recipes using innovative spice blends, based on the new spice science, designed to brighten your palate and inspire your own culinary adventures. If you've ever wondered what to do with that unloved jar of sumac, why some spices taste stronger than others, or how to make your own personal garam masala, this inspirational guide has all the answers. You'll turn to this beautiful and unique book time and again - to explore and to innovate.

Product Identifiers

Publisher
Dorling Kindersley Publishing, Incorporated
ISBN-10
1465475575
ISBN-13
9781465475572
eBay Product ID (ePID)
242700950

Product Key Features

Book Title
Science of Spice : Understand Flavor Connections and Revolutionize Your Cooking
Author
Stuart Farrimond
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Reference, Agriculture & Food (See Also Political Science / Public Policy / Agriculture & Food Policy)
Publication Year
2018
Illustrator
Yes
Genre
Cooking, Social Science
Number of Pages
224 Pages

Dimensions

Item Length
10.3 in
Item Height
0.9 in
Item Width
8.7 in
Item Weight
35.3 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Lc Classification Number
Tx819.A1f37 2018
Table of Content
Spice Spice Science What Is a Spice? Flavor and Aromas Compounds Understanding Heat Releasing and Developing Flavors Periodic Table of Spices Forming Flavor Combinations World of Spice Middle East Syria/Turkey Israel/Lebanon Iraq/Iran Egypt/Arabian Peninsula Africa Horn of Africa/The Maghreb East Africa/Central Africa West Africa/Southern Africa South Asia Northwest India & Pakistan/Himalayan Belt Northeast India & Bangladesh/Central India West India/South India & Sri Lanka Southeast Asia Myanmar/Thailand, Cambodia, & Laos Vietnam/Malaysia & Singapore Indonesia/Philippines East Asia Korea/Japan North China/East China South China/West China The Americas The Caribbean/Mexico & Central America The Andes/The Amazon North America/Pacific Latin America Europe Scandinavia/Britain Spain & Portugal/France Italy/Southeast Europe & Georgia Spice Profiles Sweet Warming Phenols Cinnamon Cassia Clove Allspice Anise Star Anise Recipe: Star Anise Steamed Salmon Fennel Seed Licorice Mahleb Vanilla Warming Terpines Nutmeg Recipe: Middle Eastern Chicken Biryani Mace Caraway Dill Seed Recipe: Ejjeh with Dill and Black Lime Harissa Annatto Fragrant Terpines Mastic Juniper Rose Coriander Recipe: Vegan Peanut Curry Earthy Terpines Cumin Nigella Penetrating Terpines Grains of Selim Black Cardamom Cardamom Bay Galangal Recipe: Curried Lamb with Khao Kua Citrus Terpines Dried Lime Lemon Myrtle Lemongrass Sweet-Sour Acids Amchoor Pomegranate Sumac Tamarind Recipe: Roast Pineapple with Tamarind Granita Carob Fruity Aldehydes Barberry Cacao Toasty Pyrazines Paprika Wattle Sesame Recipe: Black Sesame, Licorice, and Cardamom Ice Cream Sulfurous Compounds Garlic Asafoetida Curry Leaf Mustard Pungent Compounds Grains of Paradise Recipe: Sweet and Hot Apple Pastry Rosettes Black Pepper Sichuan Pepper Ginger Chili Unique Compounds Saffron Recipe: Spiced Scallops with Saffron Beurre Blanc Poppy Ajwain Celery Seed Turmeric Fenugreek Recipe: Spiced Adobo
Copyright Date
2018
Lccn
2018-289396
Dewey Decimal
641.3/383
Dewey Edition
23

Description de l'objet du vendeur

Magers and Quinn Booksellers

Magers and Quinn Booksellers

99,8% d'évaluations positives
58K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
5.0
Justesse des frais d'expédition
4.9
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (16 495)

r***r (186)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Recieved item fast and very well packaged! Great seller thank you!
e***e (8721)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Lovely book, nice price! Fast, safe shipping--thank you!
a***d (765)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Love it! Like new.

Évaluations et avis sur le produit

Aucune évaluation ni aucun avis jusqu'à maintenant.
Soyez le premier à rédiger un avis.