Vous en avez un à vendre?

Remuer, grésiller, cuire : recettes pour votre poêle en fonte par Druckman, Charlotte,

État :
Très bon
Prix :
4,99 $US
Environ6,83 $C
Ayez l'esprit tranquille. Renvois acceptés.
Expédition :
3,99 $US (environ 5,46 $C) Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Minneapolis, Minnesota, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le mar. 25 juin et le jeu. 27 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Renvois :
Renvoi sous 30jours. L'acheteur paie les frais de port du renvoi. En savoir plus- pour en savoir plus sur les renvois
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Inscrit comme vendeur professionnel
Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :134047939330
Dernière mise à jour : avr. 08, 2024 14:24:05 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications

Caractéristiques de l'objet

État
Très bon: Un livre qui n’a pas l’air neuf et qui a été lu, mais qui est en excellent état. La ...
ISBN
9780553459661
Book Title
Stir, Sizzle, Bake : Recipes for Your Cast-Iron Skillet: a Cookbook
Publisher
Crown Publishing Group, T.H.E.
Item Length
9.3 in
Publication Year
2016
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.8 in
Author
Charlotte Druckman
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Bread, Methods / Special Appliances, Methods / Baking
Item Weight
30 oz
Item Width
7.7 in
Number of Pages
224 Pages

À propos de ce produit

Product Information

"There's no one better to offer instruction on how to use the most essential, versatile item in your kitchen."-- Grub Street The cast-iron skillet has been a humble workhorse used for generations to crisp bacon perfectly and fry chicken; now use it to turn out tender scones, cakes, and breads. A curious home cook, Charlotte Druckman has figured out every trick for this versatile pan. Heat the skillet for a few minutes, add some butter to sizzle, and you can brown cheesy arepas, get a crunchy crust on a kimchi-topped hoecake, or blister naan right on the stovetop. Or preheat the pan in the oven and you're ready to bake no-knead pizza, the gooiest sticky buns, and even a cornflake-milk layer cake. With beautiful photographs, tips for seasoning cast iron, and info on collecting vintage pieces, this book makes cooking so much fun that your skillet will never see the cupboard. "A must-own book. Druckman's creations leap off the page, and better yet, inspire you to grab a skillet." -- San Francisco Chronicle

Product Identifiers

Publisher
Crown Publishing Group, T.H.E.
ISBN-10
055345966x
ISBN-13
9780553459661
eBay Product ID (ePID)
12038804736

Product Key Features

Book Title
Stir, Sizzle, Bake : Recipes for Your Cast-Iron Skillet: a Cookbook
Number of Pages
224 Pages
Language
English
Publication Year
2016
Topic
Courses & Dishes / Bread, Methods / Special Appliances, Methods / Baking
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Charlotte Druckman
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
30 oz
Item Length
9.3 in
Item Width
7.7 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Reviews
"I love this book! Charlotte's recipes are fresh, exciting, and truly fun, and her writing makes you want to stir, sizzle, and bake your way through each of them." --Dorie Greenspan,  New York Times bestselling author of Baking Chez Moi and Dorie's Cookies "Charlotte's knowledge, imagination, and passion for food make her an incredible resource for skillet cooking." --Christina Tosi, chef-owner of Milk Bar and author of  Momofuku Milk Bar " Stir, Sizzle, Bake radically reimagines the possibilities for cast iron. With recipes that range from green pea panisse to coconut egg-in-a-hole, Charlotte is a smart, permissive, and inspiring guide."  --John T. Edge, coeditor of  Southern Foodways Alliance Community Cookbook "This is the book you need if you want to cook with cast iron." --Diana Henry, author of  A Change of Appetite
Lccn
2015-042045
Dewey Decimal
641.77
Lc Classification Number
Tx840.S55
Copyright Date
2016

Description de l'objet du vendeur

Magers and Quinn Booksellers

Magers and Quinn Booksellers

99,8% d'évaluations positives
59K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter
Répond généralement en 24 heures

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
5.0
Justesse des frais d'expédition
4.9
Rapidité de l'expédition
5.0
Communication
5.0

Évaluations comme vendeur (16 587)

1***u (794)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Excellent transaction! Super fast shipping! Most pleased! Thanks!
k***i (638)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
fast, good packing
b***_ (5)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
A++

Évaluations et avis sur le produit

5.0
1 évaluations du produit
  • 1 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • Fantastic

    Fantastic cook book

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : betterworldbooks