Vous en avez un à vendre?

Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing par Michael Ruhlman, Brian

État :
Acceptable
La vente se termine dans : 5 j 5 h
Prix :
8,99 $US
Environ12,34 $C
Était 14,99 $US Qu'est-ce que cela signifie?
Prix de vente récent fourni par le vendeur
Économisez 6,00 $US (40 % de rabais)
Expédition :
5,61 $US (environ 7,70 $C) Expédition au tarif économique. En savoir plussur l'expédition
Lieu : Mount Pleasant, South Carolina, États-Unis
Livraison :
Livraison prévue entre le lun. 24 juin et le ven. 28 juin à 43230
Le délai de livraison est estimé en utilisant notre méthode exclusive, basée sur la proximité de l'acheteur du lieu où se trouve l'objet, le service d'expédition sélectionné, l'historique d'expédition du vendeur et d'autres facteurs. Les délais de livraison peuvent varier, particulièrement lors de périodes achalandées.
Paiements :
     

Magasinez en toute confiance

Garantie de remboursement eBay
Recevez l'objet commandé ou obtenez un remboursement. 

Informations sur le vendeur

Le vendeur assume l'entière responsabilité de cette annonce.
Numéro de l'objet eBay :115813916252

Caractéristiques de l'objet

État
Acceptable: Un livre présentant des traces d'usure apparentes. Sa couverture peut être endommagée, ...
Personalize
No
Type
Activity Book
Signed
No
Ex Libris
No
Narrative Type
Nonfiction
Features
Dust Jacket, Illustrated
Original Language
English
Country/Region of Manufacture
Unknown
Inscribed
No
Intended Audience
Adults
Vintage
No
ISBN
9780393058291
Book Title
Charcuterie : the Craft of Salting, Smoking, and Curing
Item Length
10.3 in
Publisher
Norton & Company, Incorporated, w. w.
Publication Year
2005
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Solovyev, Yevgenity, Yes
Item Height
1.2 in
Author
Brian Polcyn, Michael Ruhlman
Genre
Cooking
Topic
Methods / General, Specific Ingredients / Meat, Methods / Canning & Preserving
Item Width
8.5 in
Item Weight
32.1 Oz
Number of Pages
416 Pages

À propos de ce produit

Product Information

The only book for home cooks offering a complete introduction to the craft. Charcuterie--a culinary specialty that originally referred to the creation of pork products such as salami, sausages, and prosciutto--is true food craftsmanship, the art of turning preserved food into items of beauty and taste. Today the term encompasses a vast range of preparations, most of which involve salting, cooking, smoking, and drying. In addition to providing classic recipes for sausages, terrines, and pates, Michael Ruhlman and Brian Polcyn expand the definition to include anything preserved or prepared ahead such as Mediterranean olive and vegetable rillettes, duck confit, and pickles and sauerkraut. Ruhlman, co-author of "The French Laundry Cookbook," and Polcyn, an expert charcuterie instructor at Schoolcraft College in Livonia, Michigan, present 125 recipes that are both intriguing to professionals and accessible to home cooks, including salted, air-dried ham; Maryland crab, scallop, and saffron terrine; Da Bomb breakfast sausage; mortadella and soppressata; and even spicy smoked almonds. 50 line drawings.

Product Identifiers

Publisher
Norton & Company, Incorporated, w. w.
ISBN-10
0393058298
ISBN-13
9780393058291
eBay Product ID (ePID)
46869694

Product Key Features

Book Title
Charcuterie : the Craft of Salting, Smoking, and Curing
Author
Brian Polcyn, Michael Ruhlman
Illustrator
Solovyev, Yevgenity, Yes
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Methods / General, Specific Ingredients / Meat, Methods / Canning & Preserving
Publication Year
2005
Genre
Cooking
Number of Pages
416 Pages

Dimensions

Item Length
10.3 in
Item Height
1.2 in
Item Width
8.5 in
Item Weight
32.1 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Lc Classification Number
Tx609.R84 2005
Copyright Date
2005
Lccn
2005-014414
Dewey Decimal
641.6/16
Dewey Edition
23

Description de l'objet du vendeur

Charleston Book House and things

Charleston Book House and things

99,1% d'évaluations positives
22K objets vendus
Visiter la BoutiqueContacter

Évaluations détaillées du vendeur

Moyenne au cours des 12 derniers mois

Qualité de la description
4.9
Justesse des frais d'expédition
4.8
Rapidité de l'expédition
4.9
Communication
4.9

Évaluations comme vendeur (7 347)

m***r (3324)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Lovely Top, it took a while to reach me, but Im pleased with the purchase
w***l (3434)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Nice
n***n (180)- Évaluation laissée par l'acheteur.
Dernier mois
Achat vérifié
Aok

Évaluations et avis sur le produit

4.6
12 évaluations du produit
  • 10 utilisateurs ont attribué une note de 5 étoiles sur 5
  • 1 utilisateurs ont attribué une note de 4 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 3 étoiles sur 5
  • 0 utilisateurs ont attribué une note de 2 étoiles sur 5
  • 1 utilisateurs ont attribué une note de 1 étoiles sur 5

Would recommend

Good value

Compelling content

Avis les plus pertinents

  • Charcuterie book review

    This is a wonderful book if you have any interest in the subject of making bacon, sausage, smoked and/or salted meats, or duck confit. The book is well written, in an easy to understand style. The recipes are easy to follow and understand. What I don't understand, but not necessarily dislike, is the author's love for Duck Confit. Never having tasted the dish, I can't comment more, except to indicate that enough of the book is dedicated to this recipe which will encourage one to make it. I have purchased this book as a gift for two friends; one a butcher, the other a small inn owner and restauranteur (who makes homemade bacon his guests). Similarly, both enjoy the use of the books and think its a wonderful addition to their personal "stock" of cookbooks (pun intended). Buy this book ...

  • Must have book!

    No pretty pictures, just great information.

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : trenditreasures

  • full of recipes...must try savers...

    excellent in almost every way

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : goodwillakron

  • Good book

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : thrift.books

  • Essential home curing.

    Great first line book for those interested in making cured meats and sausages at home.

    Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : marion_1954