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Le livre de pain de cuisine The Laurel's : un guide de fabrication de pain à grains entiers
7,82 $US
Environ10,75 $C
Était 8,69 $US (10 % de rabais)
État :
“Book shows wear. Corners/edges show wear. Name is written on inside. Outer edge pages are dirty. ”... En savoir plussur l'état
Bon
Un livre qui a été lu, mais qui est en bon état. La couverture présente des dommages infimes, par exemple des éraflures, mais aucun trou ni aucune déchirure. Dans le cas des livres à reliure, la jaquette peut ne pas être incluse. La reliure présente des traces d'usure minimes. La plupart des pages ne sont pas endommagées et les plis, les déchirures, les passages soulignés ou surlignés et les inscriptions en marge sont minimes. Il n'y a aucune page manquante.
La vente se termine dans : 3 j 17 h
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Expédition :
Sans frais USPS Media MailTM.
Lieu : North Richland Hills, Texas, États-Unis
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Livraison prévue entre le mer. 13 août et le mar. 19 août à 94104
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Renvoi sous 30 jours. L'acheteur paie les frais de renvoi. Si vous utilisez une étiquette d'envoi eBay, son coût sera déduit du montant de votre remboursement.
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Numéro de l'objet eBay :325460304856
Dernière mise à jour : juin 28, 2024 18:17:04 HAEAfficher toutes les modificationsAfficher toutes les modifications
Caractéristiques de l'objet
- État
- Bon
- Remarques du vendeur
- Binding
- Paperback
- Product Group
- Book
- Weight
- 1 lbs
- IsTextBook
- No
- ISBN
- 9780394724348
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
Random House Publishing Group
ISBN-10
0394724348
ISBN-13
9780394724348
eBay Product ID (ePID)
316489
Product Key Features
Book Title
Laurel's Kitchen Bread Book : a Guide to Whole-Grain Breadmaking
Number of Pages
448 Pages
Language
English
Publication Year
1985
Topic
General, Courses & Dishes / Bread
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1 in
Item Weight
23.1 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Reviews
"Original, thorough and comprehensive...Should help to demystify the process of baking with whole grains." The New York Times Book Review "Here at last is a readable source of information heretofore available only to professional bakers." East West Journal "Sets a new standard with clear, easily followed recipes that not only tell you 'how,' but 'why.'" Newsday "We get lots of requests for 100 percent whole-grain bread machine recipes. Thanks to Laurel, we can fulfill these requests. What a wonderful, well-researched book! There are many delicious and varied recipes, and best of all some really innovative ideas on how to make whole-grain bread machine baking easy and successful. This will definitely be added to our baking library." Linda Rehberg and Lois Conway, authors of Bread Machine Magic, "Original, thorough and comprehensive...Should help to demystify the process of baking with whole grains." -The New York Times Book Review "Here at last is a readable source of information heretofore available only to professional bakers." -East West Journal "Sets a new standard with clear, easily followed recipes that not only tell you 'how,' but 'why.'" -Newsday "We get lots of requests for 100 percent whole-grain bread machine recipes. Thanks to Laurel, we can fulfill these requests. What a wonderful, well-researched book! There are many delicious and varied recipes, and best of all some really innovative ideas on how to make whole-grain bread machine baking easy and successful. This will definitely be added to our baking library." -Linda Rehberg and Lois Conway, authors of Bread Machine Magic
TitleLeading
The
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.8/15
Synopsis
The original, classic cookbook devoted to baking honest, delectable and nutritious whole grain breads. In a special section, the author has compiled a comprehensive and meticulous breadmaking "handbook".
Description de l'objet du vendeur
Évaluations comme vendeur (4 266)
- b***i (1939)- Évaluation laissée par l'acheteur.Six derniers moisAchat vérifié***These magazines are as described and pictured. These were securely packaged for shipment, very reasonably priced. Great seller communication***
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Évaluations et avis sur le produit
Avis les plus pertinents
- mai 28, 2022
great book
Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : thrift.books
- mai 26, 2020
Love this bread book
Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : betterworldbooks