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Fromage artisanal végétalien
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Numéro de l'objet eBay :156930931905
Caractéristiques de l'objet
- État
- ISBN
- 9781570672835
À propos de ce produit
Product Identifiers
Publisher
b.p.c.
ISBN-10
1570672830
ISBN-13
9781570672835
eBay Product ID (ePID)
117149346
Product Key Features
Book Title
Artisan Vegan Cheese : From Everyday to Gourmet
Number of Pages
192 Pages
Language
English
Topic
Vegetarian, Health & Healing / Allergy, Specific Ingredients / Dairy, Vegan
Publication Year
2012
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.5 in
Item Weight
18.3 Oz
Item Length
9 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
LCCN
2012-012868
Dewey Edition
23
Dewey Decimal
641.6/73
Synopsis
Gourmet restaurateur and vegan food expert Miyoko Schinner shares her secrets for making homemade nondairy cheeses that retain all the complexity and sharpness of their dairy ounterparts while incorporating nutritious nuts and plant-based milks. Miyoko shows how to tease artisan flavors out of unique combinations of ingredients, such as rejuvelac and nondairy yogurt, with minimal effort. The process of culturing and aging the ingredients produces delectable vegan cheeses with a range of consistencies from soft and creamy to firm. For readers who want to whip up something quick, Miyoko provides recipes for almost-instant ricotta and sliceable cheeses, in addition to a variety of tangy dairy substitutes, such as vegan sour cream, crèmefraîche, and yogurt. For suggestions on how to incorporate vegan artisan cheeses into favorite recipes, Miyoko offers up delectable appetizers, entrées, anddesserts, from caprese salad and classic mac and cheese to eggplant parmesan and her own San Francisco cheesecake.
LC Classification Number
TX837.S289 2012
Description de l'objet du vendeur
Évaluations comme vendeur (108)
- a***n (638)- Évaluation laissée par l'acheteur.Six derniers moisAchat vérifiéAs described, vg communication, and Fast Secured Shipping:) Recommended seller.Coins & Collectors: Golden Anniversary Edition (#155939849754)
- 0***0 (109)- Évaluation laissée par l'acheteur.Six derniers moisAchat vérifiéFast shipping and exactly as described, great condition also. A+ seller, I highly recommend.
- _***s (166)- Évaluation laissée par l'acheteur.Six derniers moisAchat vérifiéBetter than described, fair price, fast shippingThose Remarkable Mooneys - Signed by Larry A. Ball (#156502047324)
Évaluations et avis sur le produit
Avis les plus pertinents
- août 13, 2018
Miyoko Artisan Vegan Cheese
Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : goodwillbks
- nov. 01, 2023
Misses the Mark in my mind. Font of the book is unreadable due to using Pumpkin Colored ink.
Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : goodwillbks
- sept. 06, 2021
The best of both worlds
Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : goodwill_houston
- déc. 19, 2019
This is a fantastic book! So interesting and so many cheese options.
Achat vérifié : OuiÉtat : OccasionVendu par : goodwillbookworksaustin
- janv. 22, 2019